1o.ooo üyeye ulaştığımızda illegal içeriği gizlemek?
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « JEOGEN KULLANIM KILAVUZU « Akıl, Fikir Ofisi « 1o.ooo üyeye ulaştığımızda illegal içeriği gizlemek?
Sayfa: [1] 2 ... 4   Asagi ittir

Gönderen Konu: 1o.ooo üyeye ulaştığımızda illegal içeriği gizlemek?  (Okunma Sayısı 2450 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jeogen

*

Üye No : 1
Yas : 26
Konu  : 2047

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« : 17 Ekim 2008, 17:11:42 »

1o.ooo üye sayısına ulaştığımızda illegal içeriği gizlemek istiyorum arkadaşlar. İçerik herkese açık olmayacak, sadece belli bir grup paylaşımları görebilecek ve tabi bu bölümler gizlenince forumun büyümesi için yeni bölümler açmamız gerekecek. Eğer varsa bu konu hakkındaki fikirlerinizi alabilirim.
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2008, 17:15:18 Gönderen: Jeogen » Logged

Sokak müziği yoktur, müzik sokakta olmalıdır.

JgBox nedir?

örümcekk

*

Üye No : 964

= 143
ruhsuz

Durumum:

« Cevap yaz #1 : 17 Ekim 2008, 17:15:41 »

site icindeki aktiflik derecesine göre olsun bence

HÜSRA

görmüyorum

işte son bekliyorum görünmeyen ışıgı

zakkum

*

Üye No : 1055
Yas : 21
Konu  : 103

= 2366

Durumum:

« Cevap yaz #2 : 17 Ekim 2008, 18:40:35 »

üye olanların çoğu bence müzik için burda.müzikler paylaşıma kapanırsa da foruma ilginin bukadar olacağını sanmam...
farklı konular buna çözüm olmayabilir
("bu sadece fikrimdi" ;)

Chucky

*

Üye No : 3044
Yas : 22
Konu  : 309

= 1014
Get Out !

Durumum:

« Cevap yaz #3 : 17 Ekim 2008, 20:42:27 »

Enteresan olduğu kadar güzel de bir fikir... Ama zakkum'a hak vermek lazım... Yeni üyelerin gelmesinde biraz zorluk yaşanabilir.. Ancak 10000 üyeye ulaşıldığı zaman zaten forumun elit üyeleri olacaktır... Zira suanda olduğu gibi..Mesela benim bulunma sebebim downloaddan ziyade muhabbeti felan.. Bizim için pek sorun olmaz.. Da dediğim gibi download amaçlı üyeler için biraz sorun yaratabilir..İllegal içeriğe mesaj sınırı konulabilir... Mesela yeni üyelerinde kısa sürede o bölümleri görebilmeleri için 15 mesaj ( atıyorum.. daha fazlada olabilir ) sınırı konulabilir.. Gereken mesaj sayısına ulaşınca o bölüm gözükebilir...
Gönderilme zamanı: 17 Ekim 2008, 21:41:15
Aklıma gelmişken.. Siteye eklenen albümler portalda gözüktüğü için ordada bir düzenleme yapılması gerekicek sanırım...

Nafile mücadele , İsyanında yoksa Müzik !!

valié

*

Üye No : 735
Yas : 27

= 13607

Durumum:

« Cevap yaz #4 : 17 Ekim 2008, 20:57:10 »

Enteresan olduğu kadar güzel de bir fikir... Ama zakkum'a hak vermek lazım... Yeni üyelerin gelmesinde biraz zorluk yaşanabilir.. Ancak 10000 üyeye ulaşıldığı zaman zaten forumun elit üyeleri olacaktır... Zira suanda olduğu gibi..Mesela benim bulunma sebebim downloaddan ziyade muhabbeti felan.. Bizim için pek sorun olmaz.. Da dediğim gibi download amaçlı üyeler için biraz sorun yaratabilir..İllegal içeriğe mesaj sınırı konulabilir... Mesela yeni üyelerinde kısa sürede o bölümleri görebilmeleri için 15 mesaj ( atıyorum.. daha fazlada olabilir ) sınırı konulabilir.. Gereken mesaj sayısına ulaşınca o bölüm gözükebilir...
aynen katılıyorum içerik gizlenip böyle bi sınır koyulabilir

Jeogen

*

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« Cevap yaz #5 : 17 Ekim 2008, 21:05:36 »

İllegal içerik komple kalkmayacak arkadaşlar sadece orayı görüntülemenin belli bir standartı olacak. Her konuya saol yazan tipler bu foruma zaten bir şey katmıyor olmasalarda olur, amacımız forumdaki dostluk ortamını geliştirmek. Yeni bölümler açarak konuşacak ve tartışacak daha fazla envantere sahip olabiliriz. Foruma ziyaretçi olarak gelen kişiler albümleri görecekler tabi linkleri göremeyecekler fakat üye olduklarında aniden o konular kaybolacak ve bunun sırrını çözmek isteyeceklerdir eminim en azından vakti olanlar ;) Mesaj sınırı çok kolay bir engel olur o şekilde yaparsak heryere saol saol yazarak bu sınırı geçmeye çalışan sığ kişiler olacaktır. Yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim ilgiyle takip ediyorum yorumlarınızı ve devamını bekliyorum.

JgBox nedir?

örümcekk

*

Üye No : 964

= 143
ruhsuz

Durumum:

« Cevap yaz #6 : 17 Ekim 2008, 21:12:27 »

bence sadece msj sınırı diil paylasım yapıp yapmadıgınada dikkat edilsin boyle olunca sadece sagol yazmaktan vazgecip enazından bi katkıdada bulunmus olurlar die dusundumduyduu

HÜSRA

görmüyorum

işte son bekliyorum görünmeyen ışıgı

Chucky

*

Üye No : 3044
Yas : 22
Konu  : 309

= 1014
Get Out !

Durumum:

« Cevap yaz #7 : 17 Ekim 2008, 21:13:31 »

O zamanda yeni bir grup açarak; ki atıyorum gruba VIP ismini verdin diyelim; forumda aktif olanları tek tek bu gruba eklemen gerekecek...Bu uğraştırır sanırım biraz  :) ... Belirsiz bi sayı olabilir mesala 10 konu açması yada demin dediğim gibi 30 mesaj felan.. Tabi bundan yeni üyeler haberdar olmasa çok güzel olur mesela  :) ... 30 mesajı yazınca şak diye görünecek bir bölüm  :) ne olduğunun farkına bile varmasa felan çok hoş olur... Tabi forum içerisinde böyle bir sırrı tutmak zor...Senin aklında nasıl bir düşünce var Jeo ?

Nafile mücadele , İsyanında yoksa Müzik !!

Jeogen

*

= 13503
Kafamsizinlegüzel..

Durumum:

« Cevap yaz #8 : 17 Ekim 2008, 21:41:13 »

Yani kısıtlama ya mesaj olacak ya da özel grup olacak biz manuel atayacağız insanları.. Önemli olan şartlar. Ne istemeliyiz paylaşımlarımızı görecek olan kişiden?

JgBox nedir?

Nemesis

*

Üye No : 3033
Yas : 19
Konu  : 350

= 1160

Durumum:

« Cevap yaz #9 : 17 Ekim 2008, 21:46:55 »

Üye profilindeki üyelik derecesine göre olabilir belki..bence de güzel bir fikir yani 10000 kişiden atıyorum 9000i sadece download ediyor yani,en azından bir amaç olur paylaşım yapmak yada ortam yaratmak için sonra zaten oluşur kardeşlik dostluk ortamı falan,daha da sonra içeriği görebilirler ve indirebilirler..bence iyi bir fikir destekliyorum sadece kimlerin görüp göremeyeceği konusunda bir ayar çekmek gerekir gibi  ;) bu arada çok haklısın jeogen herşeye teşekkürler saol fln hoş durmuyor zaten buton var yukarıda...
Bu arada paylaşımlar gözükmeyince daha çok gazete veya tartışma bölümleri falan zenginleşmeli ki sohbet ortamı oluşsun,benim görüşümdür bu da  :)
Ben mesaj atarken yazmışsın..bence konu açma ve mesaj gönderme sınırı olabilir başka aklıma fikir gelmiyor =)

Sayfa: [1] 2 ... 4   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Jeogen Tags
GoogleTagged: ben ooo google com

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
öldükten sonra üsteki üyeye neyinizi bırakmak isterdiniz jeOgenYUN « 1 2 ... 7 8 » KiRpİ 70 2682 Son Mesaj 13 Şubat 2009, 22:39:11
Gönderen: njtbcrn
10.000 Üyeye Doğru..!! jeoGEnVEZE hakanallica 0 188 Son Mesaj 28 Ocak 2009, 10:39:38
Gönderen: hakanallica
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc