2,5 Yaşındaki Einstein !!
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « JEOGEN GAZETE « Gündem « 2,5 Yaşındaki Einstein !!
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: 2,5 Yaşındaki Einstein !!  (Okunma Sayısı 195 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RocKunzeL

*

Üye No : 9167
Yas : 23
Konu  : 61

= 199
Melekdeğilkio

Durumum:

« : 11 Ekim 2009, 18:20:46 »

İngiltere’de 2.5 yaşındaki bir çocuğun Albert Einstein ve Stephen Hawking’le aynı zekâ seviyesine sahip olduğu belirlendi.

İngiltere’nin Berkshire bölgesinde yaşayan Oscar Wrigley adlı çocuğun zekâ seviyesinin Stanford-Binet testindeki en yüksek ölçü olan 160’ın üzerinde olduğu tespit edildi.

İki yıl 5 ay 11 günlük Wrigley İngiltere’de üstün zekâlıların kabul edildiği Mensa isimli topluluğun en genç erkek üyesi oldu. Derneğin en genç kız üyesi ise 2 yıl 4 ay 14 günlükken kabul edilmişti ancak IQ’su 156 olarak belirlenmişti. Oscar’ın iletişim teknolojileri uzmanı babası Joe Wrigley oğlunun her şeye ilgi duyduğunu ve sürekli sorular sorduğunu belirterek “Oscar geçen gün karıma penguenlerin üreme döngüsünü anlatıyordu” dedi. Baba Wrigley “Oğlumun bana bir aptal olduğumu söyleyeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Anne Hannah da Oscar’ın üstün zekâsının henüz 12 aylıkken bile belli olduğunu söyledi ve “Herkesi şaşırtıyordu. İnanılmaz bir kelime hazinesi var” dedi.

ALıntı

Wuuu   :ı

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

Susuyorum artık... Sustukça susuyorum.
Sustukça, üzérimé qéLén insanLardan kurtarmak için ruhumu,
suskunLuquma sarıLıyorum.
Ama yiné dé sapLanıyor yüréqime bazı keLiméLér.
BazıLarı da acıtıyor üstéLik…

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Jeogen Tags

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Albert Einstein ( 14.03.1879 ) Kim Kimdir? lener49fi 5 5201 Son Mesaj 18 Ekim 2010, 18:46:02
Gönderen: tatalanya
dahi anlamındaki 'de'nin yazımı Desteklenenler « 1 2 3 » manikdepresif 28 1743 Son Mesaj 06 Mayıs 2009, 23:34:15
Gönderen: patrioomuerte
mum ışığındaki hüzün... Yazıyorum keLepçe~ 4 429 Son Mesaj 30 Mayıs 2009, 18:27:36
Gönderen: keLepçe~
3 Yaşındaki Çocuğun Azmi! Gündem ojur 0 186 Son Mesaj 01 Ağustos 2009, 11:40:24
Gönderen: ojur
Einstein'ın BuzdoLabı Kitap, e-kitap, Dergi ve e-dergi RocKunzeL 2 539 Son Mesaj 22 Nisan 2010, 04:46:02
Gönderen: carlitos_459
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc