A?l?yorum...
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: A?l?yorum...  (Okunma Sayısı 312 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RottinLegions

*

Üye No : 347
Yas : 23
Konu  : 66

= 4472
Melankolik

Durumum:

« : 08 Şubat 2008, 20:48:16 »

Beni bu derin yanl?zl?ga yasad?g?m y?llar haz?rlad?.O y?llar?n içinde sen vard?n ba?kalar? vard?...Hepiniz bir bir aldatt?n?z beni,sonra birer birer terk ettiniz.
Senden önce hiç kimseye git dememi?tim ama sonunda hepsi gitti.Benden bir?eyler alarak,içimden birseyler kopararak gittiler...?nançlar?m y?k?ld?,umutlar?m azald?.
?imdi cevremi kusatan bu kopkoyu yanl?zl?g?n içinde geçmi? aylar? dü?ünüyor,o art?k bir daha geri gelmiyecek zamanlara agl?yorum.Seni tan?madan önce,yanl?zl?g?n bu kadar korkunç oldugunu bilemezdim.Nice aldanmalar görmü?,nice yanl?zl?klara dayanm ??t?m senden önce.Ne kadar hayal k?r?klar?yla dolu olursa olsun,yasant?m en buyuk gücümdü,hat?ralar  tesellimdi ve bir gün seni bulmak ümidi beni hayata bagl?yor, her gecen gün biraz daha sana dogru itiyordu.?imdi senden kalan hat?ralar? derin bir nefes al?rcas?na içime dolduruyor ve beni sensiz koyan al?n yaz?ma agl?yorum anl?yor musun?...
Bazen saatlerce oturur hiç bir sey konu?mazd?k seninle,gözlerimiz birbirini bulurdu,ellerim ellerine degerdi,bir kaç tel dü?erdi anl?na saclar?ndan,avuçlar?m?z yanard?,özlemle ta ??p dolard? yüreklerimiz.Uzaktan gemiler gecerdi,bazen yagmur yagard? ?slan?rd?k caddelerde,bazen serin bir rüzgar c?kard? sen ü?ürdün...
?imdi o beraber yasad?g?m?z emsalsiz dakikalara özluyor ve yokluguna agl?yorum...
Belki seni bidaha hiç gormicem...Gorsem bile ne degi?icekki...Beni tan?m?caks?n bile,gozlerini egerek egip geciceksin yan?mdan...ayn? sehirde iki yabanc? gibi yas?caz art?k.Birbirimizin varl?g?n habersizmi?cesine...y?llar y?l? bir hayat yükünü tas?y?p gidicez.Hat?ralar git gide küllenmeye ba?l?cak.Bana ait hiç birseyi hat?rlamak istemeyeceksin... ??te simdi o dayan?lmaz unutusu taa derinden hissediyor ve ba ??m? ellerimin aras?na al?p unutulduguma agl?yorum...Kim bilir nezamn dinicek bu gozyaslar?,bu mehrametsiz ko?u ne zaman biticek.Anlasana art?k yoruldum.Sensiz hiç bir?eyin degeri kalmad? gozlerimde.Bir an önce bu ko?u bitsin istiyorum.Muhtesem bir son olsun bu.Duydugun zaman içinde bir?eyler burkulsun ve gozyaslar?n?n en güzeli ile dolsun gozlerin.Benim aglanm?cak bir yerde oldumu dü?ün ve art?k birazda sen agla; yokluma,sevilmemi?ligime,anla ??lamam ??l?g?ma agla.
BEN  ??MD? SEN? SEVD?G?ME DEG?L YASADIGIMA AGLIYORUM...

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Jeogen Tags
GoogleTagged: grupyorum

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Grup Yorum - Başeğmeden 2008 Pop, Arabesk & Fantazi Albümler X 1 489 Son Mesaj 23 Ocak 2009, 09:34:50
Gönderen: revoko
Okul geziye götürmüştü neresi hatırlamıyorum =) Kendi Çekimlerim kaygan 8 3504 Son Mesaj 17 Kasım 2010, 22:51:35
Gönderen: hlmzdmn1963
Müslüm Gürses - Tutamıyorum Zamanı Tek Tek Pop Parça İndir Chucky 5 581 Son Mesaj 17 Mart 2009, 01:23:38
Gönderen: cotrelli
Retina - BİLMECE (Tanıtım Demosu) Muhteşem Yorum!! No Rapid Amatör Gruplar symsiyah 0 318 Son Mesaj 14 Mart 2009, 04:10:03
Gönderen: symsiyah
Altay - Sana Bayılıyorum [2009] Pop, Arabesk & Fantazi Albümler Janggeum 6 591 Son Mesaj 23 Ağustos 2009, 20:25:46
Gönderen: Janggeum
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc