Amerikadan hediye dağıtan site
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Jeogen.com | Bir rock serüveni.. « Forum « jeoGENEL « Sen Yenisin Galiba? « Amerikadan hediye dağıtan site
Sayfa: [1]   Asagi ittir

Gönderen Konu: Amerikadan hediye dağıtan site  (Okunma Sayısı 157 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

donulmez

*

Üye No : 20315

= 3

Durumum:

« : 13 Mart 2010, 20:39:44 »

Selam Arkadaslar;

Teknolojiyle ilgilenen ve takip eden insanlari gorunce bu siteye de uye olmalarinin onlara faydali olacagini dusundum. Amacim reklam yapmak degil sadece sizlerinde Lockerz dan yararlanip teknolojik aletler almanizi istemem. Cunku Aletler Ucretsiz. Alet dedigime bakmayin icinde imacler macbooklar pspler xboxlar var.

Site puan sistemine gore calisiyor izlediginiz videolardan puan kazaniyorsunuz ve kazandiginiz puanlarla da hediye aliyorsunuz. Fake degildir turkiyeden 100lerce hediye alan mevcuttur. En son Xbox 360 alan uyeyi burdan gorebilirsiniz

Davetiye isterseniz siteme gidip form doldurabilirsiniz veya pm atabilirsiniz mail adresinizi sizin tercihiniz

NOT : AMACIM REKLAM YAPMAK DEGIL SADECE SIZLERINDE BUNDAN FAYDALANMASINI ISTEDIM

Sayfa: [1]   Yukari firlat
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Jeogen Tags
GoogleTagged: hediye siteler

Gitmek istediğiniz yer:  

Belki bunlarda isine yarar
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
bi sonraki kişiye Şiir hediye et :) jeoGEnVEZE « 1 2 » zıkkım 11 920 Son Mesaj 27 Kasım 2008, 02:24:45
Gönderen: manikdepresif
TA?INDI: bi sonraki ki?iye ?iir hediye et :) Yazıyorum thecursedcrow 0 228 Son Mesaj 01 Eylül 2007, 22:03:37
Gönderen: thecursedcrow
Site Logo Forum Nasıl Kullanılır? wayes_es 3 924 Son Mesaj 19 Ocak 2008, 11:40:43
Gönderen: Jeogen
Erkekler için çok eğlenceli olabilecek bir site :D jeoGEnVEZE « 1 2 3 4 » Jeogen 39 2215 Son Mesaj 07 Haziran 2009, 14:39:52
Gönderen: just
Beşiktaş Ürünleri Satış İçin Site Açıldı. Beşiktaş mercan 0 1874 Son Mesaj 02 Ağustos 2009, 03:04:23
Gönderen: mercan
TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc