|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Eurovision Şarkı Yarışması'nda bu yıl Türkiye adına yarışacak isim henüz netlik kazanmadı. Norveç’te düzenlenecek yarışmada yer alacak isme ilişkin çeşitli iddialar ortaya atılıyor. TRT yetkilileri, isim listesini haftaya belirleyecek.
|
||
|
||
bence Şebnem Ferah gitsin ama kesin gene saçma biri gider
|
||
|
||
| Şebnem ferah yada Hayko cepkin gitmeLi diye düşünüyorum.. Haykonun sahne şovu çok güzeL ve iLgi çekici.. Şebonun da zaten sesi yeter.. Gerçi eurovision da ses değiL de daha çok görseLLik ön pLanda.. ![]() Doğru düzgün biri gider umarım.. |
||
|
||
Hayko tabiki de Bögürtken biri gitmeli
|
||
|
||
bedük gitsin
|
||
|
||
Haykoyu tercih ederim sahne performansı olsun sesi olsun dört dörtluk.. Umarım hayko tercih edilmese bile sağlam biri gider. ![]() |
||
|
||
| Emre gidecek diye duydum ben | ||
|
||
Eurovision'a gerçek bir yarışma gözüyle bakmadım hiç. iyi bi sonuç alırsak bilinki bu sene en fazla açılan ülke olduğumuz için olur. Hayko Cepkin üst sıralar ihtimalini yükseltebilecek en iyi isimlerden fakat Deniz Arcak gibi bir isim bana daha uygunmuş gibi geliyo. bakalım izleyip görecez tartışmaya gerek yok. değmez.
|
||
|
||
Şebnem ferah yada Hayko cepkin gitmeLi diye düşünüyorum.. Haykonun sahne şovu çok güzeL ve iLgi çekici.. Şebonun da zaten sesi yeter.. Gerçi eurovision da ses değiL de daha çok görseLLik ön pLanda.. ![]() Doğru düzgün biri gider umarım.. Katılıyorum Şebnem yada Hayko gitmeli kesinlikle .. Lordi nasıl kazandı acaba bir düşünmek gerekir.. Şebnemin sesi gayet güzel fakat Haykonun da ondan aşağıda kalır bir yanı yok ve gerçekten de sahne şovları güzel ve ilgi çekici.. Hayko gitmelidir.
|
||
|
||
| Tarkan giderse ilk 3teyiz. Şeboyla Haykoya yazık olmasın bence, gitmesinler böylesine saçma bir yarışmaya. |
||
|
||
Garip bir düşünce olmuş seninki :O Belki çok önemli dünyayı etkileyecek birşey değil ama saçma demen biraz fazlaca garibime gitti be atarax
|
||
|
||
| Saçmadır kesinlikle. Siyasi bir yarışma oldu çıktı. Müzik ise çok az etkili bu yarışmada. Beğenmiyorum, izlemiyorum, izlemeyeceğim.
|
||
|
||
babutsa gitsin, yanayım'ı söylesin. sonuncu da olsak eğleniriz ![]() |
||
|
||
| Bence ismail lopus |
||
|
||
| Aslında Emre Aydın veya Manga giderse olabilir çünkü ikisininde avrupada birincilikleri var | ||