|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() Sopor Aeternus & the Ensemble of the Shadows Frankfurt-Almanya’da, 1989 yılında kurulmuş olan ve yalnızca Anna-Varney Cantodea’dan oluşan bir gruptur. Anna-Varney, özel hayatı hakkında konuşmayı tercih etmediğinden kendisi hakkında fazla bir şey bilinmemektedir. Kendisi bir transseksüel olarak tanımlanabilir. Ki kendisi de bunu yansıtmak için bir kadın ismi olan Anna’yı ve Lâtince’de «şarkı söyleyen kadın» anlamına gelen Cantodea soyadını seçmiştir. Demo kayıtları : Üç adet demo kaydı vardır : "Blut der schwarzen Rose" ve ya "The Undead-Trilogy" olarak geçebilir. Es reiten die Toten so schnell… (1989) Rufus (1992) Till Time and Times Are Done (1992) Stüdyo albümleri; "…Ich töte mich jedesmal aufs Neue, doch ich bin unsterblich, und ich erstehe wieder auf; in einer Vision des Untergangs…" (1994) "Todeswunsch - Sous le soleil de Saturne" (1995) The inexperienced Spiral Traveller (aus dem Schoß der Hölle ward geboren die Totensonne) (1997) "Dead Lovers' Sarabande" (Face One) (1999) "Dead Lovers' Sarabande" (Face Two) (1999) "Songs from the inverted Womb" (2000) "Es reiten die Toten so schnell" (or: the Vampyre sucking at his own Vein) (2003) "La Chambre D'Echo" - Where the dead Birds sing (2004) Les Fleurs du Mal - Die Blumen des Bösen (2007) EP'ler ve remix albüleri ; Ehjeh Ascher Ehjeh (1995) "Voyager - The Jugglers of Jusa" (1997) "Flowers in Formaldehyde" (2004) Sanatorium Altrosa (Musical Therapy for spiritual Dysfunction) (2008) Single'ları ; "The Goat" / "The Bells have stopped ringing" (2005) "In der Palästra"(2007) Müzik türü : Neoclassical darkwave Dark folk Neo-Medieval Amacım kesinlikle midenizi bulandırmak değil.Önce bir dinleyin sonra yorumlarınızı yapın. ![]() No-One is There şiddetle tavsiyemdir. |
||
|
||
| Gayet severek dinlerim.Sesi bir garip,güzel ve hoştur. Kendisi için s(he) tabirinin kullanılmasını tercih eder. röportajından ; ''hepsi insan kılığında gördüğüm şeylerle başladı.. her gün daha daha acı çektim ve ölüme daha da yaklaştım.. acı çekmek zorunda olduğumu düşündüm, ama buna hiç gerek yoktu.. bu trajediye karar veren bendim 20 yıldır depresyondaydım, 9 yıldır kaybolmuş ve yalnızdım.. bu şu demek oluyor ki 24 saat karanlıkta ve yapayalnızdım.. çok güçsüzleştim, hastalandım, görme yeteneğimi neredeyse yitirdim ve kanser olmaya çok fazla yaklaştım.. evden ayrılmadım, belki yalnızca ayda bir çıktım dışarı- çünkü hareket etmek ve ya konuşmak için gereken gücü kendimde bulamadım.. uyku benim tek oyuncağım oldu-berbat rüyalar görmediğim zamanlar-. ve ben tam bir yaşayan ölü oldum, sadece kendi hayallerinde yaşayan. 1-2 yıl içinde ruhum kendi yarattığım cehennemin esiri oldu.. acı, daha güçlü acı, fakat sonunda sadece boşluk(sanırım en kötü olanı da buydu) bu yıllarda garip, yarım bir dünyada kaybolmuştum, iyiyle kötü arasında, ışıkla karanlık arasında.. ve sonunda "saturn'ün çocuğu" olmak adına ışığa sırtımı döndüm.. fakat belirtmeliyim ki hala ruhumun derinliklerinde yaşayan birşey vardı(şanslıydım) soruna geri dönecek olursak, artık anlarsın umuyorum, şarkı sözlerim benim tek iletişim kurma yolumdu.. yardım istedim.. fakat kimsenin anlayacağını ve ya duyacağını düşünmedim. daha sonra bir gün sopor aeternus gündeme geldi.. bu grup ölümle yaşam arasında bir yerlerde olmalıydı.. aynı benim gibi.. '' evden çıkamamasının sebeblerinden biridir dış görünüşü; ''bir çok problemle karşılaştım, biraz da bu yüzden evden sadece ayda bir çıktım.. çünkü insanlar sana bakıp senden nefret ediyorlar.. sadece görüntün yüzünden.. bana nefretle bakan çevremdeki insanlara sevgiyle karşılık verdim hep. artık insanlar bana bakıp güldüğünde ya da uzaklaştığında onlara kızmıyorum. '' **i:biliyorum bunu duymaktan sıkıldınız.. fakat cinsiyetiniz ne? kadın mı erkek mi? [bunu olduğu gibi yazmak zorundayım] a: ben basitce Anna Varney'yim.. ayrıca bilindiği gibi (S) he yani S parantezin içinde.. güzel, eski soru.. kadın mısın erkek mi? ikisine de evet!** |
||
|
||
| No-One is There mükemmel bir sarkıdırgerçekten.. gerçi çoğu şarkısı öyle... yaşayarak yazanlardan. | ||