|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALıntı.. Kağıttan oLduğuna inanmak gerçekten zor ama etkiLeyici.. ![]() |
||
|
||
| nasıl inanabilirim ki.. çok etkilendim yahu.. ona nasıl kağıt diyebilirm ki
|
||
|
||
gerçekten kağıttan ama çok güzeL gerçekten heLaL oLsun yapanLara..
|
||
|
||
bizim insanlarımız uğraşma böyle şeylrle:D sinirlenip ateşe verir geçer ısınır karşısında kagıtları eritip hamur halindeyken şekillendirmiş olabilirler yada birileri bizi kandırıyor
|
||
|
||
| BiLemicem.. Kağıda bennzio ama neyLe yapmısLardır biLemem.. Sonuç oLarak güzel |
||
|
||
ne kızıyorsun bacak kadar cocuga güzel olmasına güzel ona lafım yok bende çizim yaparken canım sıkıldığında hamur silgi,cam macunu,uhu,kil yeri geldi değişik malzemelerle heykel denemeleri yaptımda ondan az biraz bilgim var söylemek istedim
|
||
|
||
Bağırmıyorum ![]() Bacak kadarmıs hıh ![]() Hmm |
||
|
||
| Mükemmel yarıldım o derece. |
||
|
||
Bağırmıyorum ![]() Bacak kadarmıs hıh ![]() Hmm ne biliyorsun belki zürafa bacağıyım ayrıca anlayışın için teşekkür ederim patron
|
||
|
||
| Taş gibi olmuş maşallah: )) | ||