|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() Bornova Bornova (2009) IMDB Puanı: 7.8/10 Yapım: 2009 ~ Türkiye Tür: Dram Yönetmen: İnan Temelkuran Senaryo: İnan Temelkuran Yapımcı: İnan Temelkuran Görüntü Yönetmeni: Enrique Santiago Silguero Müzik: Harun Iyicil, Ferit özgüner Filmin Websitesi: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Süre: 1 saat 32 dk Gösterim Tarihi: 13 Kasım 2009 (Türkiye) ![]() Oyuncular: * [Öner Erkan] Öner Erkan * [Damla Sönmez] Damla Sönmez * [Erkan Bektaş] Erkan Bektaş * [Kadir çermik] Kadir çermik * [Murat Kılıç] Murat Kılıç Filmin Özeti Made in Europe filmiyle dikkat çeken yönetmen İnal Temelkuran yeni filminde memleketi İzmir'i mesken tutuyor.Yine bol diyaloglu ve karakterli 'geveze' bir film çeken yönetmen işsizlik, mesleksizlik ve onun yarattığı ruh haliyle ilgili film yaptığını söylüyor.. - Kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Konu olarak değil ama sonda yapılan intikam alma hamlesiyle Old Boy'un Türk versiyonu olduğuna karar kıldığım filmdir kendileri.. |
||
|
||
film gerçekten güzel
ayrıca filmde bir felsefecinin oynaması daha bir hoş olmuş bence kendime pay çıkarmazsam ölürdüm zaten ![]() |
||
|
||
| Nerden geldik felsefeye ya |
||
|
||
| bir yerden gelmedik zaten felsefedeydik |
||
|
||
Filmden replik "..abi sende oku oku bitiremedin ya.."
|
||
|
||
| beni sinir etmeee |
||
|
||
Pehh Zaten siz kızlar tıpı bile 4 senede bitirirsiniz, biz erkekler nasıl yatıyosak üniversitede artık bilemicem uzat babam uzat Aslında hep sizin yüzünüzden |
||
|
||
başınıza ne gelse hep kızların suçu zaten.hep atın bizim üstümüze ohh ne güzel.. biz diyoruz zaten ders çalışmayın diye aylak aylak gez sonra da yıllarca okul bitirmeye çalış |
||
|
||
| İstanbul Anadolu yakasında gösterime girmemiş ve şu anda İstanbul'da tek sinemada gösterimdeymiş. Imdb'dede hiç bu kadar içi boş başlık görmemiştim. 29 kişi 7.8 vermiş filme. Ama izleyici sayısı iyidir bubunlar düşünüldüğünde. Hiçbirşey yapmadan sadece 4 saat boyunca düşünen felsefe öğrencisi gördüm |
||
|
||
Evet taksimde bu tarz kaliteli filmlerin gösterildiği bir sinema var adını unuttum patsonun yanı orda izleyebilirsiniz..
|
||
|
||
evet lecht felsefe öğrencilerinin öyle bir özellikleri var
ben o kadar uzun süre düşünemiyorum hiç konuşmadan en fazla 2 st sürüyor ![]() zamnla bende bu süreyi uzatıcam sanırım bu gidişle ![]() |
||
|
||
3 Saate çıkanı mezun ediyorlarmış zaten
|
||
|
||
| ohh ohh seneye mezun oldum desene ne güzel |
||
|
||