|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() Ve beklenen açıklama geldi..daha doğrusu türkiye ayağıyla ilgili bilgi içeren site açıldı.. Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Cuma, Haziran 25 Ronnie James Dio Stage Rammstein 21:00 – 23:00 Alice in Chains 19:00 – 20:00 Pentagram 17:30 – 18:30 Stone Sour 16:15 – 17:00 Blacktooth 15:00 – 15:45 Ete Kurttekin 14:00 – 14:30 Kapı Açılış : 13:00 Cumartesi, Haziran 26 Ronnie James Dio Stage Accept 21:00 – 23:00 Manowar 19:15 – 20:15 Hayko Cepkin 17:45 – 18:45 Volbeat 16:30 – 17:15 Murder King 15:30 – 16:00 Kapı Açılış : 14:00 Pazar, Haziran 27 Ronnie James Dio Stage Metallica 21:00 – 23:00 Slayer 19:00 – 20:00 Megadeth 17:30 – 18:30 Anthrax 16:15 – 17:00 Foma 15:15 – 15:45 Gren 14:15 – 14:45 Kapı Açılış : 13:00 METALLICA MEGADETH SLAYER ANTHRAX HEAVEN & HELL RAMMSTEIN MANOWAR Alice In Chains Volbeat Stone Sour Foma Hayko Cepkin Black Tooth Yer: İnönü stadyumu Bilet Fiyatları 5 Martta açıklacakmış(açıklandı) Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! 2010 Haziran ayında İstanbul rock müziğin kuşatmasında olacak! Şehrin yedi tepesinden duyulacak, yedi tepesini titretecek günlere çok az kaldı. Ülkemizde ve yurtdışında pek çok başarılı organizasyona imza atan, müzikseverleri ve şov dünyasını takip edenleri birbirinden kaliteli konserler ve etkinliklerle buluşturan Purple Concerts, bu yaz Türkiye tarihinin en önemli festivaline imza atıyor. SONISPHERE FESTIVAL! Bundan belki de on yıl önce Sonisphere Festival’de yer alacak isimlerin bir çoğunu tek başına izlemek bile hayallerimizi süslerken, bu yaz hayaller mükemmel anılara dönüşecek. Dünya çapındaki rock festivallerinde görüp iç geçirdiğimiz isimler bu yazı daha önce yaşadığımız tüm yazlardan farklı kılmak için şehrimize akın edecekler. Rock müziğin en güçlü isimleri, en cüretkar grupları ve en görkemli şovlarını bu yaz bu sahneden başka hiçbir yerde göremeyeceksiniz! İstanbul stadyum konserlerini seviyor, 2008 yılında yine Purple Concerts organizasyonuyla Metallica’yı on binlerce hayranı yalnız bırakmamıştı. Tarih bu defa sadece tekerrürden ibaret olmayacak. Metallica, bu defa yalnız değil, Bay Area Thrash metalin öncü isimleri olan Slayer, Anthrax ve Megadeth’le dünyada ilk kez düzenlenen Big Four Tour kapsamında geliyor. Heavy metalin duayen ismi Heaven & Hell, Alman endüstriyel metalin efsane topluluğu Rammstein. Ülkemizde binlerce hayranı bulunan Manowar, grunge rock türünün en önemli isimlerinden Alice in Chains ve daha pek çok ünlü isim tarih yazmaya geliyorlar. 25-26-27 Haziran’da Beşiktal İnönü Stadyumu’nda saatler duracak ve yıllar boyunca konuşulacak, yıllar boyunca hatırlanacak bir hafta sonu olacak. Türkiye festival tarihinin en önemli organizasyonunda tarihe hep beraber tanıklık etmek için, Sonisphere Festival’de yerinizi alın! Festivalin sitesi; Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! ayrıca; Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
Metallica ve Rammstein kesin gibi. hatta Metallica kesin (zaten adamlar burayı es geçemezlerdi) Maiden ihtimali zora girdi böylece ancak iyi tarafından bakalım, HIM gelmeyecek yani. Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Ayrıca Slayer,Anthrax ve Mastodon neredeyse her ülkede var.burada da sahne alırlar. sadece sonisphere2in sitesindeki gruplar da değilmiş. yeni yılda dahası da açıklanacakmış.zaten wikipediadan bakarsanız geçen senekilere,anlarsınız. AC/DC ihtimali de yüksekmiş. Devildriver ve Down da benim için gelsinmiş ![]() edit: Machine Head de geçiyor Türkiye için hatta kesinleşmiş falan deniyor ilk başta saydığım gruplar ile. |
||
|
||
| Zaten James konserdeyken söz verdi isteriz isteriz dedik ki ; headliner Metallica. Metallica Rammstein Slayer Mastodon kesin olanlar. Iggy and the Stooges iptal. Yerlü gruplarda henüz belli değil ama Pentagram,Şebnem Ferah,Hayko Cepkin kulislerde dönen isimlermiş. Iron Maiden için yürüyüş vardı ne oldu bilmiyorum onu. Megadeth ve Anthrax ' ta kesinleşirse çok bomba bir festival olur onu bilirim. |
||
|
||
Evet bu ay Headbang dergisi açıkladı bir kaç şey ![]() direk The Big Four geliyor denebilir.yani nedir; Metallica,Megadeth,Slayer ve Anthrax.. Iron Maiden hiç gelmesin umrumda değil bu dört grup + Rammstein ve Mastodon daha ne olsun. yineden temkinli olmakta fayda var. %90 ihtimal diyelim bu bahsedilen olay için... bu arada Hayko Cepkin falan çıkmasın olm!eğer olcaksa Şebo ve Penragram olsun sadece.. bunun adı gezici festival tabi,5-6 grup olacağını sanmam sadece yani eklemeler olabilir ki daha türkiye açıklanmadı.ancak lys zamanına denk gelmesi berbat.meb sana sesleniyorum lys'yi iki hafta ertele. ertesi hafta da uni rock var çünkü ![]() |
||
|
||
![]() isviçreye gidiyorum olm! ayrıca : Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
Son düzenlemeler eklenmiştir..türkiye böyle bir festival görmedi |
||
|
||
bu nedir böyle yaa... ![]() devlerin hepsi geliyorr... gerçekmi bu ![]() kısmetse bu tarihlerde ordtım ![]() |
||
|
||
Ya şöyle toplaşıp gitsek falan pek güzel olmaz mı ya ![]() Evet itiraf ediyorum, gitmek için ölüyorum, ama tam öss'ye denk geldiği için kimse benimle gelmiyor ![]() |
||
|
||
gerçek gerçek evet sınav yüzünden gidemicem gibi ben de iyi eğlenceler dilerim size artık arkanızdan su dökerim bu sene türkiyenin gördüğü en müthiş konserlere sahne olacak yalnız cidden öyle böyle değil |
||
|
||
Nemocan yapma gelemicen mi yapma hacı etme hafız bak ben bilee teee nerelerden kalkıp gitmeyi düşünüyorum gel la hadi la Nasipse 25-26-27 haziranda İstanbul'dayız
|
||
|
||
dediğim gibi benim lys'm var hacı kısmet artık ![]() bu arada biletixde sayfa açılmış.. hatta; ![]() |
||
|
||
Resmen aldım ben biletimi. |
||
|
||
Hatta resssmen aldın ![]() ben karar verene kadar bilet kalmıcak hangi kategoriden frot ![]() |
||
|
||
Olm saha içi bulurz la bende alcam 2-3 haftaya
|
||
|
||
4. kategori aldım. Ama memnunum, şimdi öyle laf etmeyin. ![]() ![]() |
||