Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Forum Nasıl Kullanılır?

Konu: yeni uye

Sayfa: [ 1 ]

ARALIK 11.12.2009 03:48:34

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
merhabalar
ismim aralik.yeni uyelerinizdenim. inceledim ve bana cazip gelmedigini farkettigim icin Uyelik Iptalimi gerceklestirmek istememe ragmen konu ile ilgili bolumu bulamamis bulunmaktayim. yardiminizi bekliyoruz.

tesekkurler.

Lecht 12.12.2009 11:46:09
cazip derken. ne bekliyordun? zaten üye olmayanlara açık bir içeriğimiz varken böyle bişeyi söylemen şaşırtıcı açıkçası. İstiyorsan nickinin üstünü çizebiliriz onun dışında girmezsin siteye olur biter.

Jg puanı verende 3 kişi varmış ilginç gerçekten. Saçmalamak konusunda üzerimize yok.

mystery 12.12.2009 13:27:53
cazip derken. ne bekliyordun? zaten üye olmayanlara açık bir içeriğimiz varken böyle bişeyi söylemen şaşırtıcı açıkçası. İstiyorsan nickinin üstünü çizebiliriz onun dışında girmezsin siteye olur biter.

Jg puanı verende 3 kişi varmış ilginç gerçekten. Saçmalamak konusunda üzerimize yok.

3jg puanı konu açan herkese geliyor leç :n Bu arada aralık konu açacağına özel mesaj ataydın keşke manyak11 Neyse leç bence üstünü çiz :n

Jeogen 12.12.2009 13:54:27
Yukarıda sağ tarafta "Çıkış" diye bir buton göreceksin ona tıkladığında üyelik iptalin gerçekleşmekte ha birde hafızandan silmen gerekiyor burayı bir daha gelirsin falan mazallah içeriğimiz cazip değil üzülürsün. Dini bir site mi sandın burayı yoksa adult mu sandın anlamadım? Halbuki içeriğimizle paralel bir tasarıma sahibiz ama sağlık olsun:)

onrklc 14.02.2011 21:20:11
Bende hesabını iptal etmek isteyen kişiye neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz onu anlayamadım. Sayın admin, çıkışı göstermekten ziyade sorumluluğunuz olan "aydınlatma" yükümlülüğünüzü yerine getirerek nasıl iptal etmemiz gerektiğini anlatabilir misiniz çok rica etsem? Hesabımı iptal etmek istiyorum bende.
Siteniz çok güzel olmuş fakat reklam yapılmasını zorunlulukmuş gibi yükletmeniz ne kadar doğru bir yaklaşım tartışılır. İptal etme sebebimde budur. Umarım birisi yardımcı olur.

Jeogen 17.02.2011 20:44:51
Bende hesabını iptal etmek isteyen kişiye neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz onu anlayamadım. Sayın admin, çıkışı göstermekten ziyade sorumluluğunuz olan "aydınlatma" yükümlülüğünüzü yerine getirerek nasıl iptal etmemiz gerektiğini anlatabilir misiniz çok rica etsem? Hesabımı iptal etmek istiyorum bende.
Siteniz çok güzel olmuş fakat reklam yapılmasını zorunlulukmuş gibi yükletmeniz ne kadar doğru bir yaklaşım tartışılır. İptal etme sebebimde budur. Umarım birisi yardımcı olur.
Üyeliğinizi iptal ettiğimizde herhangi bir farklılık hissetmeyeceksiniz. Üyeliğiniz aktif olsa da pasif olsa da siz buraya gelmedikten sonra biz sizi rahatsız etmeyeceğiz. Üyelik iptali yapınca farklı olarak ne olacağını düşünüyorsunuz?

Sayfa: [ 1 ]