|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Yahu sen inşaat mühendisiydin di mi?
Evet?? Baksana bu bina yıkılır mı? Ne bileyim ben bisürü testi var bu işin öyle karpuza vurur gibi anlaşılmaz bu işler! Ne biçim mühendissin sen? 2 - Bölüm ne? - Makine mühendisliği - Kaç tane kız var lan sizde ![]() 3 - Ne çıkacan mezun olunca? - Gemi inşaat muhendisi. - Ha kaptan felan yani. - Yok ebe olacaz. 4 - Mesleğin ne evladım? - Kimya muhendisiyim amca. - Sabun şampuan felan... - Yok amca öyle değil; daha bi zor. 5 - Abi senin bölüm bilgisayardı di mi? - Evet? - Ya 6 haneli icg numarası nası alyoruz? Öğretmişlerdir size.... - (tabi tabi. okulda ders var ICQ101 diye) Öğretmediler bilmiyorum. 6 -Ne mühendisisin? -Endüstri mühendisi -Ne endüstrisi? 7 Arkeoloji bölümünde okuyan bir kişi tarafından bilgisayar mühendisliğinde okuyan bir kişiye yöneltilmiş soru: - Abi sen bilgisayar mühendisliğinde okuyordun dimi? - Evet. - Size hacker'lik yapmayı öğretiyorlar mı böyle bir ders var mı? - Siz de tarihi eser kaçakçılığı diye bir ders var mı? -?! 8 - Abi nerde okuyodun sen? - Makine mühendisliği - 4 yıllık mı? 9 - Ne mühendisisin? - Bilgisayar - Bu bilgisayarlar nasıl çalışıyorlar kuzum? - İçlerinde elektronik devreler var ikili mantığa göre... - !- Boşver sen tak fişi çalışır onlar.. 10 - Ne mühendisisin? - Bilgisayar - Yav bizim olana şöyle iyi bişey oyunlu falan toplasak kaça çıkar? 11 - Bilgisayar mühendisliğini kazandığına göre çok zeki olmalısın. - Yok ya o kadar değil. - Salak mısın yani? 12 - Emre aslanım sen makine mühendisiydin demi? - Evet mahmut amca. - Vallahi tebrik ederim seni.. ya bu arada bizim şofben bozuldu müsait olduun bi zaman diyodum. 13 - Ahmet makina mühendisliği zor muydu? - Tabi olum. termo mukavemet akışkanlar.. bunları geçene kadar arkamdaki kıllar ağardı. - Helal olsun valla. ya benim evdeki musluğa bi bakıverse lan damlatıyo kaç gündür.. o da akışkan sonuçta. he ne dersin? - Allah belanı versin derim başka bişey demem. 14 işçilerin yeni girmiş makine mühendisi hakkındaki yorumları: - Bak mesela şu yeni giren mühendis var ya.. - hee. - CNC'nin "S" sinden bile anlamıyo.. - CNC'de "S" var mı ki ? - Neyse işte anlamıyo.. |
||
|
||
8. bombadır ya benimde başıma gelmişti çok önceden Yine bunlar bilinen basit isimli mühendislikler ya jeoloji gibi Türkiye'de 30 yıl öncesine kadar çok ön planda olmamış (malum türk aklı deprem olacak insanlar ölecekki bilimin önemi anlaşılsın assktr biz bişeyi atladık diye jeton aniden düşsün..) bir mühendislik dalında okuyorsanız? Çok daha komik şeyler olabiliyor.. 15. de benden olsun.- Yavrum ne mühendisiydin sen? - Jeoloji mühendisiyim teyze. - Ne zaman deprem olacakmış size söylüyolardır okulda? - .. |
||
|
||
:D:D:D seninki de süpermiş Mühendis diyince neden bilim adamı gibi muameLe yaparLar acaba:D |
||
|
||
| Çünkü her mühendis bir bilim adamıdır:ı | ||
|
||
| bizim bölümdede var böle geyikler -ne okuyon sen -psikolojik danışmanlık -benim psikolojik bozuk. psikolojimi düzeltebilin mi? Ulen sanki masaörtüsü bu. şu masa örtüsünü bi düzeltiver der gibi. bsg ya
|
||
|
||
| - Mesleğin ne evladım? - Kimya muhendisiyim amca. - Sabun şampuan felan... - Yok amca öyle değil; daha bi zor. Süpermiş Düz mantık işte biraz fazla mı düz ama ya |
||
|
||
| mühendislere yine mumele yapıolar bizim daha kötü -ne kazanmıstım bakım sen ? -radyo tv ve sinema -bizim televizyon ii göstermyo baksana buda bizi ağlatan diyaloglardan |
||
|
||
güzelmiş saol
|
||
|
||
sen sıkma canını tak fişe çalışır onlar
|
||
|
||
hehe buna benzer bi olaya ben sahit oldum yalnız iki tip arasındaki muhabbet çok iyidir bi arkadaşın motorunun yanına iki tip yanaştı bakıyorlar bende emanet bırakıldığı için rahatça görebileceğim biryere geçtim onları izliyorum etafında dolandılar bakındılar yakınlaştılar iyice muhabbet söyle geçiyor ![]() ilk birkaç birsey dediler anlamadım -çok iyimiş ya -motor sanzımanına eğilip olm bak yamaha yazıyor -yok la çin malıdır o kesin -ama simsiyah -yok olm çin malıdır kesin yok böyle bi motor olsa bilirdik (artiz sanki motorsikletle akraba )-bırak ya kim bilir daha ne türleri vardır dediler daha sonra kendi aralarında konuşaraka ilerlediler |
||