|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() ![]() 01. Kırık Kalpler Durağında 02. Git 03. Kader 04. Unutma Beni 05. Vallahi 06. Yalvaramam 07. Gözler 08. Türkü 09. Vay Halime 10. Unutursun 11. Bahar 12. Kimin Doğrusu 13. Özür Dilerim 14. Nedense Sustum 15. Ben Kimim 16. Ninni Şifre: jg |
||
|
||
Süper şarkılar var albümde. Herkese tavsiye ederim. Kırık kalpler durağında ve Git çok hoş şarkılar olmuş Candan Erçetin'e yakışan bir albüm olmuş kısacası Saol paylaşım için
|
||
|
||
Eyw çaki keyifle dinlemeler. ![]() bende şuan dinliyorum şuana kadar dinlediğim şarkılar çok güzeldi. Gerçi Candan Erçetinden bahsediyoruz. fazla söze gerek yok |
||
|
||
Yani Candan abla iyidir Dünden beri bi şebo bi Candan abla dinliyorum Ama gülşen sarmadı beni yaa
|
||
|
||
bugün d&r a girdim bu albüm çalıyordu siteye baktım burada var çok kaliteli olmuş candan abla yine yapmış yapıcağını ![]() |
||
|
||
Candan abla yapardaa kötü olurmu zaten bende çok beğendim..ama şebonun istiklal caddesi şarkısında kaldımm... en kısa zamanda albümü iyice dinleyipp yorumlarımı yapacağımm... teşekkürler hacı |
||
|
||
| candan ercetinse gözüm kapalı indiririm valla | ||
|
||
| süüüüppeerrr tşk ederiz | ||
|
||
| Güzel Albüm Teşekkürler... | ||
|
||
ben neden indiremedim arkadaşlar
|
||
|
||
| teşekkürler paylaşımlarınız için... | ||
|
||
indiremiyorum ysrdımcı olun
|
||
|
||
| teşekkürler paylaşım için | ||
|
||
| Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later. ben yükleyemiorm bu ileti cıkıyor herseferinde.
|
||
|
||
| saollll teşekkürkler | ||