|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarından lider olarak çıkan temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri oldu. Galatasaray, Avrupa Ligi ikinci turunda İspanya'dan Atletico Madrid ile eşleşti. Fenerbahçe ise Fransa'dan Lille'in rakibi oldu. Fenerbahçe ve Galatasaray, Avrupa Ligi'nde gruplarından lider olarak çıktıkları için ilk maçları deplasmanda oynayacaklar. UEFA Avrupa Ligi'nde son 32'deki maçlar 18 ve 25 Şubat'ta oynanacak. UEFA AVRUPA LİGİ SON 32 EŞLEŞMELERİ: 1- Rubin Kazan - Hapoel Tel Aviv 2- Athletic Bilbao - Anderlecht 3- Kopenhag - Marsilya 4 -Panathinaikos - Roma 5- Atletico Madrid - Galatasaray 6- Ajax - Juventus 7- Brugge - Valencia 8- Fulham - Shakhtar 9- Liverpool - Unirea Urziceni 10- Hamburg - PSV Eindhoven 11- Villarreal - Wolfsburg 12- Standard Liege - Salzburg 13- Twente - Werder Bremen 14- Lille - Fenerbahçe 15- Everton - Sporting 16- Hertha - Benfica UEFA AVRUPA LİGİ SON 16 EŞLEŞMELERİ: 10- Hamburg - PSV Eindhoven / 2- Athletic Bilbao - Anderlecht 1- Rubin Kazan - Hapoel Tel Aviv / 11- Villarreal - Wolfsburg 5- Atletico Madrid - Galatasaray / 15- Everton - Sporting 16- Hertha - Benfica 3- Kopenhag / Marsilya 4 -Panathinaikos - Roma / 12- Standard Liege - Salzburg 14- Lille - Fenerbahçe / 9- Liverpool - Unirea Urziceni 6- Ajax - Juventus / 8-Fulham - Shakhtar 7- Brugge - Valencia / 13- Twente - Werder Bremen kaynak : ntvspor/right]
|
||
|
||
Vuuu gsninki süpermiş Hadi hayırlısı
|
||
|
||
Bence gs nin çok kolay rahat eler de bizimkiler az zorlanır gibim zaten geçse de 2. turdan çok ümidim yok nede olsa liverpooooool !
|
||
|
||
atletico madrid mi kolay? sanmıyorum, gs de fb de bu turu biraz zor geçer.. umarım bu lafımı dediğimle kalırım da haksız çıkartırlar beni.. |
||
|
||
Go Turkey Go
|
||