|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() ![]() 1. Beyaz Giyme Solist: Yavuz Bingöl Yöre: Bolu 2. Metris Solist: Yıldız Tilbe Söz & Müzik: Mehmet Koç 3. Eğin Türküsü Solist: Onur Akın Yöre: Erzincan / Eğin 4. Bilemedim Solist: Hüseyin Turan Söz & Müzik: Aşık Mahsuni Şerif 5. Alma Attım Yuvarlandı Solist: Gülay Yöre: Ovacık / Tunceli 6. Kime Kin Ettin Solist: Berdan Mardini Yöre: Akçadağ / Malatya 7. Yüksek Minarade Kandiller Yanar Solist: Ender Balkır Yöre: Harput / Elazığ 8. Ben Sana Yandım Gelin Solist: Hakan Yeşilyurt Yöre: Antep 9. Bülbül Ağlar Gül Ağlar Solist: Nilüfer Sarıtaş Söz & Müzik: Erdal Erzincan 10. Ağlama Yar Solist: Oğuz Aksaç Yöre: Diyarbakır 11. Turnam Gidersen Mardine Solist: Seyfi Yerlikaya Söz & Beste: Ermeni Halk Ezgisi 12. Sen Bir Ceylan Olsan Solist: Koro Söz & Müzik: Aşık Veysel 13. Gel Gör Beni Aşk Neyledi Solist: Yıldız Tilbe Söz & Beste: Yunus Emre Şifre: jg |
||
|
||
| çok teşekürler | ||
|
||
| eline sğlık | ||
|
||
| teşekkürler eline sağlık |
||
|
||
| tesekkürler ama keske yıldız tilbe hiç olmasaydı bi o akdını sevmiyorum:D | ||
|
||
| çok teşekürler | ||
|
||
| TSEKURLERRRR ELLERİNİZE SAGLIK | ||
|
||
| paylaşımın için teşekkürler... | ||
|
||
| eyw.saol tşkrler | ||