Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Sinema ve Tiyatro

Konu: Soul Kitchen - Aşka Ruhunu Kat | Bir Fatih Akın Filmi

Sayfa: [ 1 ]

Jeogen 24.01.2010 13:16:25

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656

Genç restoran sahibi Zinos'un (Adam Bousdoukos) peşini şanssızlık bırakmamaktadır: kız arkadaşı Nadine (Pheline Roggan) yeni bir iş için Şangay'a taşınır. Kendisi kaza sonucu omurlarındaki diskleri sakatlar ve yeni bir ahçı (Birol Ünel) işe aldığından beri kalan tek tük müşterisi de kaçar. Ama restoranı yeni bir konsepte soktuktan sonra gelip giden 'meşhurların ' sayısı artar.

Buna rağmen Zinos aşkının peşinden, Nadine için Şangay'a gitmeye karar verir ve işini kardeşi Illias'a (Moritz Bleibtreu) bırakır. Ama bunun iyi bir fikir olmadığı ortaya çıkar. Illias dükkânı bir emlakçıya (Wotan Wilke Möhring) satar. Nadine ise kendine yeni bir erkek arkadaş bulmuştur. Zinos dükkanını geri almanın son bir yolu olduğunu öğrendiğinde, Soul Kitchen'ı kurtarmak için her şeyini ortaya koyar.

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!

wowakan 26.01.2010 15:04:28
bi türlü izlemek nasip olmadı yaa :D ne zaman bu filme gitmek istesem bi aksilik oldu gidemedm izliycem bi gün inş  yokyok tanıtım için teşekkürler  birrra

arapbaci 30.04.2010 00:57:21
mutlaka izleyin arkadaşlar ben anadolu üniverstesinde izledim bu filmi tesadüfen gitmiştim ama harikaydı türkler genelde iyi film yapamazlar ama fatih akın bambaşka bir film yapmış

FeeLinG 30.04.2010 09:59:22
güzel bi filme benziyor izlemek lazım

Jeogen 10.05.2010 20:24:54
Baya güzel bir film tavsiye ederim

hyprt 13.05.2010 02:34:19
Baya güzel bir film tavsiye ederim

hafız tavsiye yetmez link ver link

ginnungagap 19.05.2010 12:57:33
harika ötesi bi film bence izlerken çok eğlendim.birol ünelin oyunculuğu harikaydı ve fatih akının türk yunan benzerliğini yansıtmasıda takdire şayan.güzel insan kendileri

damientr 11.08.2010 06:50:22
eğlenceli güzel bir film tavsiye ederim. Uğur Yücel'in de ufak rolü filme ayrı bir hava katmıştır (:

Sayfa: [ 1 ]