|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() LAMB OF GOD Unirock Productions and Tuborg proudly present from Virginia, USA LAMB OF GOD Macka Kucukciftlik Park - May 17, 2010 Lamb od Godilk türkiye konserini gerçekleştirecek! internet üzerinde yoğun istek alan ve türk metal severlerin(!) türkiyede görmek istediği grupların başında belkide maiden'dan sonra ikinci sırada gelen grup sonunda geldi. uni rock için yoğun istek vardı yani festival line-upına dahil olması için ancak uni rock organizasyonu ayrı bir konser ile mayıos ayında sevilen grubu ülkemize getirdi!yada getirecek diyelim Unirock ekibinden gelen açıklama... TUBORG PRESENTS FROM VIRGINA, USA LAMB OF GOD Yillarca suren bekleyis gercek oluyor. Amerika`nin son yillarda dunya muzik piyasasina armagan ettigi en buyuk metal gruplarinin belki de basinda gelen Lamb of God, Tuborg ana sponsorlugu ve Unirock organizasyonuyla 17 Mayis 2010 tarihinde tek bir konser icin Istanbul`da. New Wave of American Heavy Metal akiminin en onde gelen temsilcisi olan Lamb of God, 2009 yilinda Roadrunner ve Epic Records etiketleriyle cikarttiklari son albumleri `Wrath` sonrasinda Metallica`ya Amerika turnesi boyunca eslik etti. 2007 ve 2010 yillarinda Grammy Odullerinde toplam iki kez `En Iyi Heavy Metal Performansi` dalinda aday olan Lamb of God, bugune kadar Ozzfest ve Download ve bircok prestijli festivalde sahne aldi. Bu muhtesem konseri kesinlikle kacirmamanizi oneriyoruz. Ayrintilar yakinda!!! Bir Unirock Organizasyonu Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
sağlam bir gruptur ve şu anda amerikayı kasıp kavuran yegane thrash metal gruplarından biridir.heavy metal olarak adlandırılıolar ama ben thrash'e daha yakın görüyorum onları.anlayan anlar,bu konser çok büyük olmalı çünkü lamb of god gerçekten çok iyi bir grup ve saygn bir grup.tamam ben pek dinlemem ama bu demek değildir ki bizim haberimiz yok bunlardan kardeşim ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
||
| çok iyiydi ya | ||