Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Tartışalım

Konu: Superonline & TTNET

Sayfa: [ 1 ]

kaygan 05.02.2010 21:12:21

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656

Sizce?

Jeogen 05.02.2010 23:38:26
Kablonet bu alternatifler arasında bence lider. En kısa zamanda kendilerine başvuracağım.

ies 06.02.2010 00:04:25

onu bunu bilmem ttnetden hiç memnun değilimm  manyak11

burak_karagoz 06.02.2010 18:01:18
bende süperonline var, eskiden ttnet net kullanıyodum bunalttılar.İkisini kıyaslamak gerekirse süperonline hissedilir şekilde daha ii ama bu süperonlinenın çok iyi olduğundan değil ttnetin vasat altı olmasından.Süperonlineda da üye olduğunuz pakette size vaat edilen hızı bi türlü görmek nasip olmuyo, tel açtığınızda zeten o görebileceğiniz en yüksek hızz denilip kestiriliyo ama en kötü paketin yarı hızı garanti, türkiye standartlarında bunada yarabbi şükür denebilir  :)

HELLios 07.02.2010 01:36:43
ağustos ayından beri superonline'ın apartmanıma sağladığı fiber internet paketinden faydalanıyorum. ttnetle yarı saatte inen albüm en kötü ihtimalle 20dk'de elimde oluyor. tek eksikleri organize olamamaları. ağustostan aralık'a kadar elimize fatura geçmedi ve ocak ayında gelen faturada 90liralık dönem borcunuz bulunmaktadır yazıyordu(ortalama 150 lira olması gerek şşt. söylemeyin) ayrıca abone olduktan sonra yaklaşık 5 kere superonline tarafından abone olmam için telefonlar aldım...

Sayfa: [ 1 ]