|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Feridun Düzağaç'ın yeni çıkacak olan "Meyil Adresim Sensin" albümünün Sevgililer Günü'ne özel çıkış şarkısıdır. * Feridun Düzağaç - Mütemadiyen Ağlıyorum Şifre: jg Şarkı çok hoş ![]() |
||
|
||
Süpersin Sterli Bende beğendim.
|
||
|
||
| kesin yeni albümün 1. şarkısı bu. john watson bile söylese anlaşılıyo feridun düzağaç şarkısı olduğu. biraz geliştir artık kendini nolur.. teşekkürler paylaşım için. jg editörü farkı diyorum. |
||
|
||
| tşkler paylaşım için | ||
|
||
kesin yeni albümün 1. şarkısı bu. ahauhua katılıyorum hacı harbiden bağırıyor şarkı ben Feridunum diye:D
john watson bile söylese anlaşılıyo feridun düzağaç şarkısı olduğu. biraz geliştir artık kendini nolur.. teşekkürler paylaşım için. jg editörü farkı diyorum. |
||
|
||
| valla ben feridunum diosa dinlemek lazım | ||
|
||
| llerın dert goormesın bırader..d.d | ||
|
||
eline sağlık
|
||
|
||
çok çok çok çoook güzeel ![]() tesekkürler!
|
||
|
||
| ahh erkeğimden son keşfimdi..ne büyük mutluluk efendim.. teşekkürler pek çok ![]() "özlemeye dargın.."
|
||
|
||
| çok beğendimm süper olmuşş | ||
|
||
| güzel şarkı | ||
|
||
| Feridun düzahaç'ı o kadar özlemiştik ki... Süper paylaşım ellerinize sağlık | ||
|
||
| çok teşekkürler |
||
|
||
| tesekurler saol | ||