|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 arakdaslar merhabalar ya ben subat ayında askere gidecegim istedim ki bu sitede askere gidecek olan arkadaslarım varsa nereye gideceklerini falan yazssın en azından oralarada tanıdık isim cisim olsun ben samsun sıhhiye okuluna gidiyorum buraya gitcek arkadaslarım varsa benlen iirtibat falan kurarlarsa sevinirim:) |
||
|
||
| Ağustosta gitmeyi planlıyorum. Nereye çıkarsa artık kısmet:) | ||
|
||
Öyle bi sorunum yok |
||
|
||
| valla aga bu sitede tek askere gitcek olursam harbiden acırım kendime ya:D askerlik mi one ya:) kim ya yapıoki bunu | ||
|
||
yok ya o kadar korkunç bişi diil. ilk başlarda öyle görünüyor ama zamanla yani alıştıktan sonra dönmemeyi hatta orda kalmayı bile düşünüyorsun zaman zaman. ama şuda bi gerçek yerine göre değişiyor. biraz karışık bi cümle oldu ama sen benm demek istediğimi anladın sanırım ![]() |
||
|
||
tahminimce en erken 3 sene en fazla 5 sene sonra gideceğim bir bakmışsınız 35 imde giderim ![]() |
||
|
||
| ya işin ilgnc yani derdim lan egitim olcak zaten hantal adamım nasıl yapcaz onu düsünürken sıhhıye cıktı ya beni kan tutar ayıpıtır sölmesi igneden acayip trsarım bendensel bi sekilde hallour spor yaparakta bu psikoloji ile benden nasıl sıhhiye olur bilmom |
||