|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() ![]() 1. Ay Yolcusu Kalmasın 2. Aya Da Gidelim Osman 3. Sak Sak Naciye 4. Sulukule Hatırası 5. Kır Düğünü 6. Suyu Isıt 7. Mini Etek 8. Murat 124 9. Gogol Bordello İstanbul'da 10. Milena 11. Hasanheyf'e Yolculuk 12. Hepimiz Filistiniz 13. Noy! 14. Leyla Halid 15. Parça 15 Şifre: jg
|
||
|
||
| paylaşım için tşkler Forza Ali Ece |
||
|
||
| Nasıl bir şey bu indirilebilitesi var mı yahu? Yok mu bir yorum? | ||
|
||
Bu adamların ikinci albümü. Birincisi iyiydi, severek dinledim. Tavsiye ederim Evrön. İnternette bi süre arayıp bulamamıştım, çok iyi olmuş bu paylaşım. Eline sağlık çalışkan editör
|
||
|
||
| şarkıların isimlerinde uyuşmazlık var gereken isimler gereken şarkıya yazılmamış ve 3 4 şarkı hariç şarkı isimleri yanlış dinleye dinleye bazılarının isimlerini değiştirdim Gönderilme zamanı: 11 Mart 2010, 02:30:22 buradan link yaptım 3 şarkıya yeni isim vermek zorunda kaldım ama yakıştı diğerlerine baya ugraşla isimlerini yerleştirdim paylaşan arkadaş burdan indirsin kontrol yapsınJeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
dikkat etmemişim o kadar ama şöle bi bakarsan hep öyle anladın sen ![]() herseyıde bizden beklemek olmaz aferin
|
||
|
||
Nasıl bir şey bu indirilebilitesi var mı yahu? Yok mu bir yorum? Ekşi sözlükten alıntıdır.. müziğe başladıklarında post punk tarzında ilerleyen ancak geçen zamanlarda beraber psychedelic çizgiye kayan olağanüstü grup. syd barret coverları olan vegetable man ile mojo dergisinin dağıtacağı bir cdye dahil olan eşsiz, benzersiz grup. (electric warrior, 09.04.2003 02:51 ~ 21.11.2003 20:49) bu gun studyolarına gitme serefine eristigim, kesinlikle kendilerini digerlerinden ayiracak cizgileri belirlemis ve de o cizgiler dahilinde emin adimlarla ilerleyen grup. lakin askere gidecek elemanlar yuzunden kendi deyisleriyle 10 dakika araya girmisler. bir an once gidip gelseler de tekrar enstrumanlarının basında gorebilsem onları. bir de vokalistin sesiyle, gitarist arkadasin gitar tonuna hasta olmamak imkansiz. unutulmus bir nokta(ayıp, buyuk ayıp) edit: bateristin de performansına ve teknigine hayran kalmamak elde degil. cok ozel ritmlerin sahibi insan. (krizalit kristalin, 14.03.2004 22:07 ~ 22:14) müziklerini kimseye benzetemediğim, bir o kadar doğal ve keyif veren bir grup. inanılmaz eğlenceliler. vokalin sesi çok güzel, müzisyenler çok başarılı, enstrüman sayısı fazla ve müzik gerçekten çok iyi. alıp götüren kendinden geçiren cinsten. youtube videosunda ve konserlerde de izlediğiniz çılgın dansçıya gelince kendisi doğuştan yeteneklidir. adı çağlayan çevik olmakla beraber gerçek hayatında başarılı bir edebiyat kişisidir. (ill balanced, 26.11.2006 12:25 ~ 27.11.2006 15:28) |
||
|
||
ooo bu çok iyi oldu işte yaa
|
||
|
||
| Oo Dinar Bandosu. Harika : ) Teşekkürler Elif | ||
|
||
| albümü tekrar buldum ya teşekkürler | ||