|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Şarkıyı ilk çıkaran Emre Aydın olmasına rağmen, müzik şirketi oyunları yüzünden aynı alt yapıyı kullanan Gripin ile aynı melodiye sahipler. Yunan sanatçı Haris Alexiou'nun Fevgo adlı şarkısı Emre Aydın ve Gripin tarafından coverlanmıştır.. |
||
|
||
| gerçekten de öyleymiş aynı şarkı |
||
|
||
| Arka arkaya dinLendiğinde cidden çok benzerLik var hatta ben aynı şarkıyı dinLiyorum zannetmiştim:D |
||
|
||
| Bu durum dolayısıyla emre şarkıyı albümünden çıkarmıştır. | ||
|
||
| Aaa Aynı!! | ||
|
||
| aov ilginc. | ||
|
||
| emre aydına yapılan büyük bir saygısızlıktı..adam albüm için uğraşıp düzenlediği hatta koyduğu bir şarkıyı şirketi yüzünden çıkarmak zorunda kaldı..ha kaldı ki gripininde yaptığıda bir saygısızlıktır...sensiz istanbul a düşmanım ın sözlerinin emre aydına ait olduğunu unutmuşlar sanki.... | ||
|
||
| şirket yüzünden bi anlaşmazlık çıkmışbildiğim kadarıyla..ikisi birden aynı alt yapıyı kullanmış...açıkcası iki şarkıda güzel değil .. | ||
|
||
gripin ve emre aydının aynı melodiyi kullandğını farketmiştim ama onların da cover olduğunu bilmiyordum
|
||