|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
keyifli çalmalar genç |
||
|
||
| cort X-1 almanı tavsiye ederdim aralarındada fazla bir para farkı yoktur ben 1,5 yıldır kullanıyorum gayet iyi 15w Marshall amfi ile .. | ||
|
||
Gibson usa les paul var 2.el 1750$ onu alacağım marshall amfi alacağım birde
|
||
|
||
Gibson usa les paul var 2.el 1750$ onu alacağım marshall amfi alacağım birde wine red olansa avcunu yala benim olucak ooooo! =P =D ayrıca benim marshallardan birini veriyim sana ayıpsın =P =D
![]() |
||
|
||
şşşşşşşş sussss
|
||
|
||
| Dehşet bişeee | ||
|
||
ibanez grg 270 b marka gitar var bendede amfiye ihtiyacım var ucuz birşey yapan olursa özelden mesaj atsın 15w var bir tane amfi overdrive var üstünde başka birşey yok işimi görmüyor gitar alıcaklara söylim burdan gitar alırken amfiyi es geçmeyin yoksa daha fazla masraf ediyorsunuz..
|
||