|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Metro'nun albümü avucumda Gökyüzü'nü Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! bulabilirsiniz Metro'nun biyografisini Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! bulabilirsiniz mavi Gözlerinde Her gece maviye Kayd? gökyüzü Ellerinde Göçmen ku?lar Havaland? Güne?in do?du?u Yere Kaç?? yok Yukar? bak Kanatlar?m?n gölgesine Orda kal Bir mart? gibi parlayamasamda Gecenin I? ?nda -------------------------------------------------- kaçarken Gece bos bis sokakta Yürüdüm yine yanlizca Bir kaldirim buldum oturdum Insanlari izledim Etkili bakislar gördüm Uzanan eller Istekler gördum gizemli Yalanlarla beraber Insanlardan cok sikildim keNdimi savunmaktan yoruldum Siginacak bir liman aradim Kaçarken, kaçarken ----------------------------------------- çok erken Gecenin isiklari Yansirken gözlerinden Tutsak heceler Dudaklarimdan dökülürken Ürkek ellerin Dokunurken bana Yosun gözlerin neden hala çok uzakta Çok erken degil mi sence Hosçakal demek için herseye Savurur deniz yeli Anlatir uzaklardan Bir ask kuytusu Bekler bizi kumsalda Tuz tadi teninde dalgalar sanki içimde Geçmisten bir hayal Su aninda pesinde ----------------------------------------------- git gitme demek çok zor inan kendini yenmeli insan arkam?zda hep yar?m ?ark?lar b?rakt?k git ard?na bakma gözya?lar?m? silerim sonra ben hep yaln?z yürüdüm karanl?kta bu sokakta sonras? yok ben bilirim a?klar bir kere biter arkam?zda hep yar?m ?ark?lar b?rakt?k ------------------------------------ oyun bitti Arkanda Kurumus güller kalacak Renkler yok artik Yagmurdan sonra Gölgenin pesinden Gideceksin Herkeze çagrilar birakacaksin Yanit yok Oyun bitti Içinde neonlar Sönerken Yarinlar aglayacak senin için Omuzuna yaslanacak Annen de Yok artik ------------------------------------------- sahte Sen yokken buralarda Yalanlar Y?lanlar dolu Kimler için gözya?lar? döktüm Hangi oyuncu dudaklar? Öptüm Eller sahte gözleri sahte Gülü?leri sahte insanler tan?d?m Elleri sahte gözler sahte Sevi?meleri sahte insanlar tan?d?m Ve hepsinden kaç?p kendi Geceme sakland?m Ne a?klar söndü bir gecede Geriye sözler Dü?ler kald? Kimler için gözya?lar? döktüm Hangi oyuncu dudaklar? Öptüm ------------------------------------------ son gidi?im Içime sigmiyor Gözlerin Gözyaslarin karanligim Bir parçasi eksik artik Bu devasa yap-bozun Görmüyorsun Çok acimasizca hala Yola devam edisin Dön Bir bak arkana Bu benim Son gidisim Bu oyun Bitmez sanirdik Çok yanildik Esir mi hala korkularin Bu oyunda Esir misin hala Tek kisilik oyununda ---------------------------------------- siyah kad?n Kapatt???m tüm kap?lar yine kendime aç?l?yor kad?nlar?m kaç???m yaln?zca benden sana birgün ancak sararm?? resmim hayallerim kalacak sen siyah kad?n gitmelisin art?k biliyorsun çünkü sen maskemin ard?n? görüyorsun -------------------------------------------------- mevsim sonbahar Yapraklar?n Döküldü önce Rengin soldu ard?ndan Beni hiç Dü?ünmeden sar?ld?n Rüzgara gittin Gözlerinden anlad?m önce Sonra sözlerinden Hiç mi sevmedin Hiç mi Sevilmedin Ya?murda ya?atmaz seni Güne? de art?k Mevsim sonbahar ------------------------- yaln?zl??a savrulduk Yorgun geceler Gelip geçer Yaln?zl???m beni bekler Güne? do?arken üstüme Dü?lerim Kaçar gider Bu eksik ?u fazla derken Çok fazla çok eksik olduk Ne çok ne çok sevdik Derken Yaln?zl??a savrulduk --------------------------------- avucumda gökyüzü Öyle bir ç?kt?m bugün evden Tüm dertlerim orda kald? ?çimdeki karak? ![]() Yaz rüzgarlar? ald? Avucumda gökyüzü Yüre?imde okyanuslar A?k?m?n tek ?ahidi Parlayan yakamozlar Güne? kadar s?cak sevgin Denizler kadar mavi Akl?mda hep gözlerin Sensizlik kadar derin Avucumda gökyüzü Yüre?imde okyanuslar A?k?m?n tek ?ahidi Parlayan yakamozlar +++++++++++++++++++++++++++++++ |
||
|
||
| saol beğendim | ||