|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() Genre:Atmospheric Doom Metal Country:United Kingdom 01. Thin Air 02. Summernight Horizon 03. Dreaming Light 04. Everything 05. Angels Walk Among Us 06. Presence 07. A Simple Mistake 08. Get Off, Get Out 09. Universal 10. Hindsight Rarpass:jg |
||
|
||
wintersun – time mevzusuna dönmüştü iyice sonunda bir tarih alabildik bunca zamandır ortada dolanan demo şarkıları falan inadına dinlemediğimden dolayı iyice sabırsızlanıyordum albüm için ville valo nasıl bir katkı yapacak onu da merak ediyorum umarım umduğum gibidir teşekkürler paylaşım için JEOGEN
|
||
|
||
| bu gece eskişehirde konseri var ama ben gidemiyorum of ki ne of yalnız olmak ve yurtta kalmak ne kötüymüş yaw | ||
|
||
tesekkur kanka
|
||
|
||
| çok teşekkürler | ||
|
||
TŞKKRLER
|
||
|
||
| Sıkı bi albüm .) | ||
|
||
Piuu.. Aylar öncesinden bekliyidim ben bunu. Anathema, en çok para harcadığımız ve en çok içimize sinen albüm bu oldu demiş bu albüm için. Çok büyük meraktaydım. Sonra Mayıs geldiğini unuttum. Şimdi dinleyeceğim, bakayım bir. |
||
|
||
teşekkürler felaket paylaşım
|
||
|
||
| çok saolun | ||
|
||
Ailecek hastasıyız. Şimdiden içim burkuldu. ![]() |