|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Şimdi gidiyorum, burda ben olmayacak Bana son verdiğin an, sende ne kalacak? Bu seninle aşık olduğumuz yer Bu seninle savaştığımız yer Bu seninle seviştiğimiz yer Bu seninle öldüğümüz yer Ben senin için bir oyuncaktım. Senin için yaşam oyunsuz kalacak Bu seninle aşık olduğumuz yer Bu seninle savaştığımız yer Bu seninle seviştiğimiz yer Bu seninle öldüğümüz yer Kendi düşüncelerimden korktuğum an Şarap dolu damarlarımdan akan kan, Son gerçeklerdir tek kalan Bu an, o an, her an Bu seninle aşık olduğumuz yer Bu seninle savaştığımız yer Bu seninle seviştiğimiz yer Bu seninle öldüğümüz yer .... |
||