|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Merhaba, DNS Ayarlarına Dokunmadan, Program Kurmadan vb Hiç Bir İşlem Yapmadan 30 Saniyede Youtube Başta Olmak Üzere; Tüm Yasaklanmış Sitelere Girebilirsiniz. Yapmanız Gereken Linkteki Videoyu İzlemek ![]() Link: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Denedim ve Sorunsuz Şekilde Kullanmaktayım. ![]() İlham Kerizi |
||
|
||
videoyu izlemedim ama ne olduğunu tahmin ediyorum ve ben de böyle giriyorum. ama çok saçma yani direk engel kalksın, yok böyle bişey ya adam youtube bize savaş açtı diyo. |
||
|
||
videoyu izlemedim ama ne olduğunu tahmin ediyorum ve ben de böyle giriyorum. ama çok saçma yani direk engel kalksın, yok böyle bişey ya adam youtube bize savaş açtı diyo. Mozilla ayarları falan işte Haklısınız ama Youtube da Türkiye'ye gelip bir şube açmıyor ki ne suçu vardı Dailymotion'ın.
|
||
|
||
| şöyle bir sorun var ama navige ne kadar güvenli.. çünkü vekil sunucu olarak geçiyor ve bütün bilgileriniz navigenin sunucularının üzerinden aktarılıyor |
||
|
||
| aynen öyle... vekil sunucu işine girmeyin derim. tunnel bile daha güvenli. | ||
|
||
| Güvenlik açısından oldukça riskli. | ||
|
||
korkutmain beni ya bende navige ile giriorum
|
||