Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Full Program, Tema, Döküman

Konu: Windows 7

Sayfa: [ 1 ]

thewampires 18.07.2010 16:24:01

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
Arkadaşlar Windows 7 kullnıcıları oyun yüklerken çok fazla gerek duyulan daemon tools'u yüklüyemiyoru bunun yerine kullanılabilecek çok güzel bi porgram var power iso eğer sizde bu sorunla karşılaşıyorsanız mutlaka bu programı kullanın çünkü bende bu programı kullanıyorum ve gayet kolay ve kullanışlı tavsiye ederim sizede

indirebileceğiniz bir site :)

Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
http://download.chip.eu/tr/-div-PowerISO-3.8-_div-_690751.html

raúl.7 18.07.2010 23:16:26
Daemon Tools Windows 7'de sorun çıkarmamaktadır. Sadece kurulumda ve çalıştırırken uyumluluk uyarısı verir.
Tabiki bu programa alternatif piyasda birçok program bulunmaktadır.

PowerISO, MagicISO bunlardan bir kaçıdır. 

Paylaşım için teşekkürler...

thewampires 18.07.2010 23:46:27
hocam bilemiyorum ama ben yükledim çalışmadı internetten araştırdım bir çözüm yolu bulamadım bende böyle sorun yaşayan arkadaşlar varsa diye böyle bi paylaşım yapayım dedim

Sayfa: [ 1 ]