|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 evet arkadaşlar en iyi cover albüm, parça, veya bu işi en iyi yapan sanatçı... Herkesin görüşlerini bekliyorum |
||
|
||
six feet under in Graveyard Classic 1,2 ve 3 albümleri oldukça iyidir.
|
||
|
||
mükemmel olan o kadar çok cover var ki hangi birini söylesem ki şimdi ama Graveyard Classic albümlerini şiddetle tavsiye ederim.. ha bi de unutmadan gazdır kandır candır " orgasmatron " satyricon ve desepultura'dan dinlenildiğinde . e tabi orjinalini kesinlikle es geçmemek de gerekmektedir |
||
|
||
Alien Ant Farm - Smooth Criminal
|
||
|
||
| Yerli gruplardan şunları söyleyebilirim: * Alternanas - Ben Ölmeden Önce * Çalar Saat - Zalim * Duman - Herşeyi Yak * Kırkaltı - Olduramadım * Kurban - Kara Toprak * Kurban - Sarı Çizmeli Mehmet Ağa * Pentagram - Uzun İnce Bir Yoldayım * Mor ve Ötesi - Yaz Yaz Yaz * Aylin Aslım - Kimdi Giden Kimdi Kalan (Yuxexes' te dinlediğim canlı versiyonu güzeldi baya )* Aylin Aslım - Bazı Yalanlar * Murder King - Kibir * Sarp - Nikah Masası * Teoman - Gemiler * Direct - Superstar (lol) Eminim daha bir sürü sağlam cover vardır. İlk etapta aklıma gelenler bunlar. |
||
|
||
| Hacılar bende yerliden gideyim .. En iyisi Pentagram Gündüz Gece en iğrenci ise Sabhankra Duydum ki Unutmuşsun |
||
|
||
| Ver Teoman'a coverlasın ... | ||
|
||
| Yiğit Çıtak - Dont Stop The Music (Rihanna) Yiğit Çıtak - Dream On (Aerosmith) Bu aralar en sık dinlediğim coverlar ama cover denince aklıma ilk fear of the dark geliyo ortalık malı oldu şarkı. |
||
|
||
| Gamma Ray - It's a Sin | ||