|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Kan kokuyor... Sıcak... Sımsıcak kan kokusu geliyor burnuma... Derinlerden... Ciğerlerimi patlatırcasına içime çekiyorum... Kırmızı kokuyor... Gözlerim kararıyor... Acı kokuyor... Çığlık kokuyor... Bir yerlerde bir haykırış -Tiz Kirpiklerim kırılıyor yolun yarısında... Neşterin sesi geliyor... -Tiz Dokunuyor , yavaş ve hareketsiz... Yırtılıyor ten. Bir rahatlama, Son gözyaşı... Şimdi kan ağlama zamanı. Önce kılcal damarları seyre dalıyor gözler Saniyenin dörtte biri kadar olmuyor... Kan doluyor her yere Nalan bir haykırış... -Tiz Dudaklarım çatlıyor zevkten... Ellerim titremeye başlıyor... Neşterin dans vakti şimdi... Kan kokuyor... Kesikler rastgele şimdi... Sıcak... Kırmızı... Derinlerden... Acı kokuyor... -Tiz Siyahı seviyorum. Şimdi veda zamanı* Uyanma zamanı* Aslımmercan |
||
|
||
| Sürükleyici .... | ||
|
||
| Teşekkür ederim. Beğenmene sevindim. |
||
|
||
| Beğenilesi duruyor .. Başka yazdıklarınız var mı ?. | ||
|
||
güzel ama daha güzel olabilir
|
||
|
||
Beğenilesi duruyor .. Başka yazdıklarınız var mı ?. evet yazıyorum bölümünde 2 tanesi daha var
|
||