|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() Ruhunun güzel olduğunu düşünüyorum… Yüklediğin cenneti yaşadık Şimdi senin günahlarını almak için Elimizle efendilerimizi tutmak istiyorum… Ruhunun özgür olduğunu düşünüyorum… Yukarıya bak ve beni görmelisin Cennet ışıl ışıl Meleklerin bakışlarını duymak istiyorum… Göklerin ateşe yapabileceği hiçbir şey yoktur XXX XXX XXX Ateş söndürüldü mavi sular artık ağlamayacak Melekler onların ölümünü yaşadı Hiç bir şey kalmadı Tanrının palyoçoları hor kullanması Ama azap veriyor cennette Gökyüzü alev alev yanan bir mezar Bol bol üzüntü var Onlar günahı yaşam savaşı için kullandılar Tanrının umut ruhlarını kazanmak için Tanrı öylesine yüce ise O zaman niye köle ediyor. Ateşin karanlığında.. XXX XXX XXX Şeytan gökyüzüne sahip olmak için Gözlerini görmek için bakıyor Sonsuz yıldız yağmurunda Sonsuz savaşlara göz tutmak için İnanıyor musun Tanrıya Köpek zincirleri karanlıkda anahtarını arıyor cehennemde Şeytan notalarıyla çıkıyor tanrısından… |
||