|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ?brahim Sadri Yusuf HayaLO?lU bED?RhAN GöKÇE u?UR aSLan vb gibi sanatç?Lar?n bi ba?l?k alt?nda topLanma$? SesLi sunumLar Slayd GösteriLeriNin oLaca?? ayr? Bi böLüm Nas?L oLur? AmaTör $ark?Lar?n Ayr? Bi ba$L?k aLt?nda topLansa ? (T$kr ederiM( ... |
||
|
||
?brahim Sadri Yusuf HayaLO?lU bED?RhAN GöKÇE u?UR aSLan vb gibi sanatç?Lar?n bi ba?l?k alt?nda topLanma$? SesLi sunumLar Slayd GösteriLeriNin oLaca?? ayr? Bi böLüm Nas?L oLur? AmaTör $ark?Lar?n Ayr? Bi ba$L?k aLt?nda topLansa ? (T$kr ederiM( ... ?iir bölümü zaten mevcut dostum: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! Amatör ?ark?lar için bir bölüm olabilir tabi |
||
|
||
Amatör bölümü Rock amatör kay?tlar olarak Rock'?n alt bölümü olarak açmay? dü?ünüyorum sizce nas?l olur? bence harika olur ama diger amatörler icinde pop bölümüne bi konu açabiliriz
|
||
|
||
| bEnim demek ?$tedi?im $ark? format?nda oLan $iirLer h?h? AmatöR $ark?Lar o $ekiLde oLursa güzeL oLur terciH yinede sizinDir h? Bide SesLi sunumLar, Slayd GösteRisini ?çine aLan bi böLüm oLabiL?rmi ? ![]() |
||
|
||
| Tamam birazdan bak?cam çaresine |
||
|
||
| Güzel olurrr | ||