|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 keyfli dinlemeler... [yt=425,350]IJ1c9ErCn7w[/yt] Bizarre Love Triangle |
||
|
||
bak yine ya insan bi bakar bi merak eder ![]() sadece 3 kere bak?lm?? bide uuutub ekledim ki önce bi bak?n nas? bi ?ark? ona göre indirin die ![]() cidden güzel parça sizi dü?ünüorum bu güzelliklerden mahrum kalmay?n ?eyyy |
||
|
||
bak yine ya insan bi bakar bi merak eder ![]() sadece 3 kere bak?lm?? bide uuutub ekledim ki önce bi bak?n nas? bi ?ark? ona göre indirin die ![]() cidden güzel parça sizi dü?ünüorum bu güzelliklerden mahrum kalmay?n ?eyyy Ee deniyelim ozaman |
||
|
||
ben biliyorum bu parçay? pi?man olunm?cak bi ?ark?d?r solistin sesi çok tatl?.. uutub koyulmu? oldu?unu unutmu?um tabi ?eyyy ama güzel ?ark?
|
||
|
||
| walla solistin sesi cok iyi fakat arkada muz?k yok gibi dü?ünn veya ben bayad?r boyle parcalar dinlemedigimden bana oyle geldi ?eyyy |
||
|
||
güzel şarkı
|
||