|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() ![]() Albümdeki Eserler 1. Haasunay Söz & Müzik: Jehan Barbur 2. Küçük Kadın Söz & Müzik: Jehan Barbur 3. Öfke Söz & Müzik: Jehan Barbur 4. Seni Seviyorum Söz & Müzik: Jehan Barbur 5. Hangisi Sen Söz & Müzik: Jehan Barbur 6. -Miş Söz & Müzik: Jehan Barbur 7. Ey Hayat Söz & Müzik: Jehan Barbur 8. Düzelebilirdim Söz & Müzik: Jehan Barbur 9. Rüya Söz & Müzik: Jehan Barbur 10. Hayat Dayat (Girizgah) Söz & Müzik: Jehan Barbur 11. Hayat Dayat Söz & Müzik: Jehan Barbur Dosya Boyutu: 35.2 MB. Şifre: jg |
||
|
||
| dsdasdsdsads dsadasd dsads a | ||
|
||
| süper.. teşekkürler | ||
|
||
| yenilenme imkanı var mı acaba? | ||
|
||
dsdasdsdsads dsadasd dsads a açıl susam açıl
|
||
|
||
| tıklanan teşekkür et butonu istiyorum. | ||
|
||
| harika! tam ihtiyacım olan şey! | ||
|
||
| hotfile hata veriyo hocam, başka nasıl indirilebilir? | ||
|
||
| link uçmuş | ||
|
||
| yeniden yüklemek mümkün mü ? inmiyorda | ||
|
||
| teşekkür ederiz | ||
|
||
| ne de güzel olurdu link yenilenseydi... | ||
|
||
| teşekkürler süper | ||
|
||
| elinde mikrofonu. parmaklarına sarılmıs dumanı. ve beth gibbons ı anımsattı nedense.. | ||
|
||
| güzel paylaşım | ||