|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Jeogen için bir şey yap aramıza katıl! Bambaşka bir dünyaya adım atmak için aşağıdaki örnek eylemlerden birini gerçekleştir ya da kendi yaratıcılığını kullan! Örnek eylemler;
Yaptıklarınızı bu konu altından veya admin@jeogen.com adresine yazabilir, link verebilir ve screenshot ekleyebilirsiniz. Gönderdikleriniz değerlendirmeye alınacaktır. Sorularınız için; admin@jeogen.com |
||
|
||
jeogen için elele hadi gançler
|
||
|
||
elele herkezz
|
||
|
||
saçmalık olmuş bence . . .hiç girmeyenleri eleyin atın silin üyeliklerini olsun bitsin . . .insanlara reklamınızı bedavaya yaptırmaya zorluyosununuz sonrada site içinde paylaşmadan bahsediosunuz . . .
|
||
|
||
| çok ilginç ! güvenmeniz ve aranıza almanız için başka neler yapmamız gerekiyor acaba merak konusu |
||
|
||
saçmalık olmuş bence . . .hiç girmeyenleri eleyin atın silin üyeliklerini olsun bitsin . . .insanlara reklamınızı bedavaya yaptırmaya zorluyosununuz sonrada site içinde paylaşmadan bahsediosunuz . . . ![]() biz kimseyi hiçbirşeye zorlamıyoruz yapıp yapmamak onlara kalmış senın bu şekilde eleştirmen yanlış bazı düşünclerin kendine kalsın.... çok ilginç ! paylaşımlarınızı takip ederiz güvende bu esnada olur.güvenmeniz ve aranıza almanız için başka neler yapmamız gerekiyor acaba merak konusu |
||
|
||
| Sevgili doublemoondogus, Farkındasınızdır ki Jeogen'de her şey bedava, bizim çalışmalarımız, ekibin saatlerini burada harcaması, sizlere yararlı olacak içerikleri hiçbir karşılık beklemeden paylaşmaları.. Biz bunlar için sizden ücret mi alıyoruz? Ama siz en basitinden tek bir tuşla profilinizde paylaşmayı bedava reklam olarak değerlendiriyorsanız bu üzücü bir durum. Sevgili dlife999, Aslında çok özel şeyler istemiyoruz sizden. En basitinden bir örnek vermek gerekirse Jeogen'in facebook grubunda Alıntı Metin Baykan - Daha ne kaldı...internette herşeyi kısıtlamaya başladınız..özgür bir ülke diyorsunuz nah özgür!saçma sapan kararlarla kapatılan fizy gibi birçok sitenin son olayını şimdi jeogene uygulamaya çalışıyorsunuz.. İnterneti kapatın komple olsun bitsin! yorumunu yapan arkadaşımızı direk aramıza aldık. Sizden sesinizi veya sesimizi duyurmanızı istiyoruz. Biliyoruz gerçi halkımız biraz sessizliği sever, elinden alınan haklara, imkanlara seslerini çıkarmazlar. Onlar için hep birilerinin bir şeyler yapmasını beklerler. Bu nedenle size de saygı duyuyorum üzgünüm ama siz hakkınızı savunmayacaksanız, biz de size bu hakkı vermiyoruz. |
||
|
||
Sevgili doublemoondogus, Farkındasınızdır ki Jeogen'de her şey bedava, bizim çalışmalarımız, ekibin saatlerini burada harcaması, sizlere yararlı olacak içerikleri hiçbir karşılık beklemeden paylaşmaları.. Biz bunlar için sizden ücret mi alıyoruz? Ama siz en basitinden tek bir tuşla profilinizde paylaşmayı bedava reklam olarak değerlendiriyorsanız bu üzücü bir durum. Sevgili dlife999, Aslında çok özel şeyler istemiyoruz sizden. En basitinden bir örnek vermek gerekirse Jeogen'in facebook grubunda Alıntı Metin Baykan - Daha ne kaldı...internette herşeyi kısıtlamaya başladınız..özgür bir ülke diyorsunuz nah özgür!saçma sapan kararlarla kapatılan fizy gibi birçok sitenin son olayını şimdi jeogene uygulamaya çalışıyorsunuz.. İnterneti kapatın komple olsun bitsin! yorumunu yapan arkadaşımızı direk aramıza aldık. Sizden sesinizi veya sesimizi duyurmanızı istiyoruz. Biliyoruz gerçi halkımız biraz sessizliği sever, elinden alınan haklara, imkanlara seslerini çıkarmazlar. Onlar için hep birilerinin bir şeyler yapmasını beklerler. Bu nedenle size de saygı duyuyorum üzgünüm ama siz hakkınızı savunmayacaksanız, biz de size bu hakkı vermiyoruz. katılıyorum, o halde benide aranıza alın çünkü çok merak ediyorum |
||
|
||
dlife999 paylaşım yapmaya site içinde etkin olmaya başla o zaman merakın gider bizden biri olursun
|
||
|
||
her şey jeogen için
|
||
|
||
reklamın iyisi kötüsü olmaz reklam reklamdır saldıralım
|
||
|
||
yaptım ve merakla bekliyorum itü sözlüktesiniz artık.link vereyim: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! ellerimle 2 dakka önce yazdım zmanları karşılaştıra bilirsiniz veya nicklere bakabilirsiniz ikisinde de aynı. teşekkürler şimdiden
|
||
|
||
| emeğe saygı .. | ||
|
||
yaptım ve merakla bekliyorum itü sözlüktesiniz artık.link vereyim: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! ellerimle 2 dakka önce yazdım zmanları karşılaştıra bilirsiniz veya nicklere bakabilirsiniz ikisinde de aynı. teşekkürler şimdiden ![]() Gerekli işlem yapılmıştır. Aramıza hoşgeldin.. |
||
|
||
Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! bu sayfada her gün düzenli olarak sayfayı paylaşıcm. peki gercek Jeogen'i ne zaman görcem? |
||