|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Oğluşum ![]() ![]() ![]() Ufaklığımız ![]() ![]() |
||
|
||
| Resimlerin boyutunu küçültürsen hem zamandan (açılma süresi) hemde görünümden dolayı daha iyi olur (kendiliğinden küçülüyor ama ne gerek var da diyebilirsin ama neden yapmayasın ).. Kocaman olarak atmanın anlamını da anlayabilmiş değilim... | ||
|
||
| Bu " Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!" müthiş bir şey ya! |
||
|
||
Resimlerin boyutunu küçültürsen hem zamandan (açılma süresi) hemde görünümden dolayı daha iyi olur (kendiliğinden küçülüyor ama ne gerek var da diyebilirsin ama neden yapmayasın ).. Kocaman olarak atmanın anlamını da anlayabilmiş değilim... düzelttim... ayrıca yeni üye olduğumu farkedip ilk konum olduğuna da dikkat etsen iyi olurdu, hayatımı da forum başında geçiren biri değilim... hem forum da sadece ben büyük foto koymuşum gibi bana "gereksiz" bi tepki vermeni de anlayabilmiş değilim Bu " Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!" müthiş bir şey ya! hem de müthiş yaramazdır kendilerini tam bi fırlama
|
||
|
||
| çok tatlı pisicikler bunlar yaa benimde bir kedim var daha sonra buraya resmini eklerim. |
||
|
||
Bunlar da devamı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
düzelttim... ayrıca yeni üye olduğumu farkedip ilk konum olduğuna da dikkat etsen iyi olurdu, hayatımı da forum başında geçiren biri değilim... hem forum da sadece ben büyük foto koymuşum gibi bana "gereksiz" bi tepki vermeni de anlayabilmiş değilim Yeni üye olup olmamakla alakalı değildir ki yeni üye olduğunu farketmiştim. Göz var nizam var anlayabilirsin .. Forum başında zaman geçirenlere deyinmekte neyin nesi..7/24 saat forumda mı geçirmek gerekiyor bunları bilmek için.. Gereksiz tepki verdiğimi düşünebilirsin sorun değil, benim sadece eleştirimdi.
|
||
|
||
düzelttim... ayrıca yeni üye olduğumu farkedip ilk konum olduğuna da dikkat etsen iyi olurdu, hayatımı da forum başında geçiren biri değilim... hem forum da sadece ben büyük foto koymuşum gibi bana "gereksiz" bi tepki vermeni de anlayabilmiş değilim Yeni üye olup olmamakla alakalı değildir ki yeni üye olduğunu farketmiştim. Göz var nizam var anlayabilirsin .. Forum başında zaman geçirenlere deyinmekte neyin nesi..7/24 saat forumda mı geçirmek gerekiyor bunları bilmek için.. Gereksiz tepki verdiğimi düşünebilirsin sorun değil, benim sadece eleştirimdi. |
||
|
||
| Konuyu uzatmak değil, sadece cevap niteliğindedir: Resmi eklediğinde farkedemiyor mu arkadaş?. Kodları eklemeyi biliyor ama değil mi?. Bilgisayarında ayrıca küçültüpte ekleyebilirdi..Neyse. | ||
|
||
| demek ki farkedemedim. Bu kadar gözüme soktuğun için teşekkürler. eleştrininde bi dozu ve dili vardır;) Ben durumu anladım düzelttim seninde bişeyleri anlaman dileğiyle |
||
|
||
Keşke herkes kendine göre biçimlendirmese.. Cevap verme niyetindeyim sende bunu anladın umarım. Hadi sana Forum hayatında kolay gelsin.
|
||
|
||
çok güzeller onları alacaksın mıncık mıncık sevceksin şimdi. çok canım çekti
|
||