Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Kendi Çekimlerim

Konu: Kedilerim

Sayfa: [ 1 ]

htcbsrn 12.01.2011 20:43:31

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
Oğluşum  :)

Ufaklığımız

bn 14.01.2011 13:41:15
Resimlerin boyutunu küçültürsen hem zamandan (açılma süresi) hemde görünümden dolayı daha iyi olur (kendiliğinden küçülüyor ama ne gerek var da diyebilirsin ama neden yapmayasın ).. Kocaman olarak atmanın anlamını da anlayabilmiş değilim...

Jeogen 15.01.2011 12:46:07
Bu "
Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!" müthiş bir şey ya!

htcbsrn 15.01.2011 18:31:02
Resimlerin boyutunu küçültürsen hem zamandan (açılma süresi) hemde görünümden dolayı daha iyi olur (kendiliğinden küçülüyor ama ne gerek var da diyebilirsin ama neden yapmayasın ).. Kocaman olarak atmanın anlamını da anlayabilmiş değilim...

düzelttim... ayrıca yeni üye olduğumu farkedip ilk konum olduğuna da dikkat etsen iyi olurdu, hayatımı da forum başında geçiren biri değilim...  hem forum da sadece ben büyük foto koymuşum gibi bana "gereksiz" bi tepki vermeni de anlayabilmiş değilim ;)

hem de müthiş yaramazdır kendilerini :) tam bi fırlama :)

`zephyr 16.01.2011 03:19:23
çok tatlı pisicikler bunlar yaa
benimde bir kedim var daha sonra buraya resmini eklerim.

htcbsrn 16.01.2011 13:41:21
Bunlar da devamı  :n :n

bn 17.01.2011 18:05:15
düzelttim... ayrıca yeni üye olduğumu farkedip ilk konum olduğuna da dikkat etsen iyi olurdu, hayatımı da forum başında geçiren biri değilim...  hem forum da sadece ben büyük foto koymuşum gibi bana "gereksiz" bi tepki vermeni de anlayabilmiş değilim  ;)
  Yeni üye olup olmamakla alakalı değildir ki yeni üye olduğunu farketmiştim. Göz var nizam var anlayabilirsin .. Forum başında zaman geçirenlere deyinmekte neyin nesi..7/24 saat forumda mı geçirmek gerekiyor bunları bilmek için.. Gereksiz tepki verdiğimi düşünebilirsin sorun değil, benim sadece eleştirimdi.

Jeogen 17.01.2011 23:26:57
düzelttim... ayrıca yeni üye olduğumu farkedip ilk konum olduğuna da dikkat etsen iyi olurdu, hayatımı da forum başında geçiren biri değilim...  hem forum da sadece ben büyük foto koymuşum gibi bana "gereksiz" bi tepki vermeni de anlayabilmiş değilim   ;)
  Yeni üye olup olmamakla alakalı değildir ki yeni üye olduğunu farketmiştim. Göz var nizam var anlayabilirsin .. Forum başında zaman geçirenlere deyinmekte neyin nesi..7/24 saat forumda mı geçirmek gerekiyor bunları bilmek için.. Gereksiz tepki verdiğimi düşünebilirsin sorun değil, benim sadece eleştirimdi.
Herkesin teknik bilgiye sahip olacağını düşünmen garip. Bu tarz detaylar forum kullanmakla doğru orantılı gelişir. Ben bu kadar uzatılacak bir sorun göremiyorum.

bn 18.01.2011 10:39:32
Konuyu uzatmak değil, sadece cevap niteliğindedir: Resmi eklediğinde farkedemiyor mu arkadaş?. Kodları eklemeyi biliyor ama değil mi?. Bilgisayarında ayrıca küçültüpte ekleyebilirdi..Neyse.

htcbsrn 19.01.2011 12:55:00
demek ki farkedemedim. Bu kadar gözüme soktuğun için teşekkürler. eleştrininde bi dozu ve dili vardır;)  Ben durumu anladım düzelttim seninde bişeyleri anlaman dileğiyle ;)

bn 19.01.2011 15:33:47
 :) Keşke herkes kendine göre biçimlendirmese.. Cevap verme niyetindeyim sende bunu anladın umarım. Hadi sana  Forum hayatında  kolay gelsin.

infortune 29.04.2011 08:57:02
çok güzeller  :n onları alacaksın mıncık mıncık sevceksin şimdi. çok canım çekti  :-hihi

Sayfa: [ 1 ]