|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 evet ben yeniyim. aslına bakarsanız bu foruma mp3ünü aradığım bir şarkı yüzünden kaydoldum. ama büyük ihtimalle sayfa kısıtlandığı için (bkz.benim gibi toy üyelere) sayfayıda göremiyorum. yaklaşık ikibuçuk saattir bu şarkının mp3ünü arıyorum. canlı performans kaydı olduğu için bulmak biraz zor. amcam ve teyzemin şarkısıymış tabi o zamanlar ayten alpman söylüyodu sadece. şimdi onların çocuğu olan kuzenimin sevgilisiyle şarkısı oldu konserde bu şarkıyı dinlerken tanışmışlar ama söylediğim gibi şarkıyı bulmak bir hayli zor. nişanlarında bu şarkıda dans etmek istiyolar. şarkı "cem adrian-ben varım." benimde onlara yardımcı olmam gerekiyo. mp3ü olan biri varsa lütfen bana yazsın. umarım yardımcı olabilirsiniz. |
||
|
||
| Mesaj ile gerekli bilgilendirme yapıldı;) Çifte mutluluklar.. | ||