|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 bi arkadaşın motorunun yanına iki tip yanaştı bakıyorlar bende emanet bırakıldığı için rahatça görebileceğim biryere geçtim onları izliyorum etrafında dolandılar bakındılar yakınlaştılar iyice muhabbet söyle geçiyor ![]() ilk birkaç birsey dediler anlamadım ![]() - şuraya bak ya çok iyimiş ya -motor sanzımanına eğilip olm bak yamaha yazıyor -yok la orjinal değildir çin malıdır o kesin -ama simsiyah -yok olm çin malıdır kesin yok böyle bi motor olsa bilirdik (artiz sanki motorsikletle akraba bunlara salaklık sonradan eklenmiş olsa gerek doğuştan hiç bir insan evladı böyle salak olamaz kanaatindeyim ama belkide olabiliyormuş )-bırak ya kim bilir daha ne türleri vardır dediler daha sonra kendi aralarında konuşarak ilerlediler ![]() daha sonra yanımdaki bi kaç arkadaşta konuşmalarını duymuşlar elinde siyah bi parça ile geldiler "bu orjinal mi ama bak simsiyah " gülmeye başladık bi süre geyik döndü |
||
|
||
hey allahım yaa
|
||
|
||
geçen gün yine denk geldi o tipler bu sefer yanaşmadan uzaktn konuştular
|
||
|
||
3. buluşmanızda bu seferde sen gaza bas git değişiklik olsun
|
||
|
||
ne buluşacam onlarla görmek istiyorlarsa hareket ederken yakalamayı denesinler bir de
|
||
|
||
Böyle tiplerde olmasa kim güldürür zaten bizi. Okurken bile orada olduğumu düşündüm bayağı güldüm
|
||