Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => jeoGEnVEZE

Konu: bu kadar da olamazlar ama yaa :D saolsunlar güldürdüler beni:D

Sayfa: [ 1 ]

d-li 13.02.2011 23:59:30

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
bi arkadaşın motorunun yanına iki tip yanaştı bakıyorlar bende emanet bırakıldığı için rahatça görebileceğim biryere geçtim onları izliyorum etrafında dolandılar bakındılar yakınlaştılar iyice muhabbet söyle geçiyor  :D

ilk birkaç birsey dediler anlamadım  :D
- şuraya bak ya çok iyimiş ya
-motor sanzımanına eğilip olm bak yamaha yazıyor
-yok la orjinal değildir çin malıdır o kesin
-ama simsiyah
-yok olm çin malıdır kesin yok böyle bi motor olsa bilirdik

(artiz sanki motorsikletle akraba :D  bunlara salaklık sonradan eklenmiş olsa gerek doğuştan hiç bir insan evladı böyle salak olamaz kanaatindeyim ama belkide olabiliyormuş :D )
-bırak ya kim bilir daha ne türleri vardır dediler

daha sonra kendi aralarında konuşarak ilerlediler  :D

daha sonra yanımdaki bi kaç arkadaşta konuşmalarını duymuşlar elinde siyah bi parça ile geldiler "bu orjinal mi ama bak simsiyah " :D gülmeye başladık bi süre geyik döndü :D

Habbecik 21.02.2011 17:52:14
hey allahım yaa :D :D

d-li 21.04.2011 12:08:21
geçen gün yine denk geldi o tipler bu sefer yanaşmadan uzaktn konuştular :D 

Habbecik 27.04.2011 20:18:03
3. buluşmanızda bu seferde sen gaza bas git değişiklik olsun :D

d-li 03.10.2011 23:22:08
ne buluşacam onlarla görmek istiyorlarsa hareket ederken yakalamayı denesinler bir de :D  headbannng

yOnJa 01.12.2011 11:19:36
Böyle tiplerde olmasa kim güldürür zaten bizi. Okurken bile orada olduğumu düşündüm bayağı güldüm  :n

Sayfa: [ 1 ]