Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => Akıl, Fikir Ofisi

Konu: Türkçe,Türkçe,Türkçe....

Sayfa: [ 1 ]

cdrea 19.02.2011 12:16:57

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
biliyorum ki şu anda burada olan çoğu insanın dikkate aldığı bir konu bu..giderek saçma yerlere çekilmekte dilimiz..eminim daha temiz Türkçe yle sitede daha güzel bir görüntü oluşacaktır.yazılan mesajlardaki kelime hataları düzeltilse ve kullanıcıya uyarı verilerek bunun bir nevi önüne geçilebileceğini düşünüyorum 

melancholic 19.02.2011 13:54:03
Güzel düşünmüşsün fakat herkes senin benim kadar duyarlı değil bu konuda.
Bu acı bir gerçek maalesef!

Jeogen 19.02.2011 22:19:27
İlgin için teşekkürler. Elimizden geldiğince bu konuya özen göstermeye çalışıyoruz. Foruma baktığınızda  böyle mesaj yazanların burada barınamadığını göreceksinizdir.

cdrea 20.02.2011 17:26:13
peki belli başlı Türkçe  kurallarını gösteren bir başlık açılsa..en azından bu konuya verilen önemi gördüklerinde dikkat etmeyenler kendilerine çeki düzen vereceklerdir bence..

Sayfa: [ 1 ]