|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 insan muhabbetleri bölüm 1 yanıma tanışmaya balık etli bi kız gelir -merhaba seninle tanışmak istiyorum ama -otur -ya çok ilginç geliyorsunda -ne gibi -işte yalnız takılman imajın filan -yok be kendi halinde biriyim işte (çokmu mütevaziyim ulan) ertesi gün ben kızı sallamadan geçerim -ozan ozan gelsene -geldim -nasılsın vs.. oturduk başladık konuşmaya kız 1-kızlar şu çocuğa bakın kız 2-ay tipe bak kız 3-ay şöyle kız 4-ay böyle kız 5-tipim diil kız 6-şu iyiymiş bende dururmuyum -of şu kıza bak incecik tay gibi kız 1-ayy çöp o be kız 2-hi hi öle (burun kıvırır) diğerleri- bakışlarla destek verir -valla daş gibi kız ben beğendim ayy bide şuna bak balık etli hiç sevmem valla (göndermeye gell :P) insan muhabbetleri bölüm 2 -kaçıncı yılın eskişehirde -3 canım -abi senin çıkmadığın kız kalmamaştır burda ya -ne alaka ulan hiç kızla çıkmadım birkaç kötü vukuat var sadece o kadar -hadi ya (adam hayal kırıklığına uğradı resmen) 3.kişi-ozan dürüst adam abi... he tabi şununla bununla çıktım diye atıp tutsam adam bana kazanova gözüyle bakacak, dürüst olduk ya çocuk bi üzüldü sanki bana ![]() insan muhabbetleri bölüm 3... +saç uzatmadaki amacın ne -ergen kızlara hava atmak için +farklımı olmaya çalışıyorsun -hayır sadece herkez gibi olmakta zorlanıyorum +kolejde okuyup nasıl sosyalizmi savundun? -çocukken şirinleri çok izledim ondan +metal ne iğrenç bir müzik bög -kafam iyi olunca serdar ortaç bile dinlerim kanks +arkadaş olduğumuzu sanıyordum hiç öyle düşünmedim -oha lan bir saat önce elele tutuşuyorduk Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||