Jeogen.com | Bir rock serüveni.. (Arsiv Ana sayfa) => jeoGEnVEZE

Konu: Hotfile / Fileserve... Captcha Sorununa Çözüm: Captcha Trader

Sayfa: [ 1 ]

efsaneizci 14.04.2011 22:24:44

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656
Captcha Trader

İyi akşamlar gençler (dinamik bir giriş yapayım dedim:D). Şimdi size birkaç haftaönce keşfettiğim bir sistemi anlatçam. Bunu geçen hafta anlatçaktım. İki kez yazmaya başladım. İkisinde de hata oldu ben de deli oldum, atarlandım dedim senle mi uğraşcam yazmıyorum:D
      Şimdi tekrar konuya döncek olursak anlatçağım şeyin adı captcha trader. İçinde captcha kelimesi geçiyor yani bu hotfile, fileserve gibi sitelerdeki captcha’larla ilgili bir sistem. Şimdi bu sistem neye yarıyor ondan bahsedeyim biraz. Biz internetin sınırsız nimetlerinden yararlanıp interneti sömürerek film, müzik ya da dizi indirenler linkleri jdownloader’a (yazının devamında jd diyeceğim) atıp, bilgisayarı gece açık bırakır yatarız ya. Sonra sabah kalkarız dosya inmiş, rar’dan çıkarılmış, bizim onu kullanmamızı bekliyor. Ne güzel şeydir değil mi :zpunk ama biliriz ki eğer hotfile ya da fileserve gibi captcha isteyen sitelerden premium’umuz yoksa bu sitelerin linklerini jd’ye atıp ondan sonra jd’yi gece açık açık bırakmak hiçbir işe yaramaz. Çünkü bu siteler her link için captcha ister ve jd bunları kıramaz. Biz de bunları pek tabii ki uykumuzda giremeyeceğimizden dosyalar inmeyecektir.
      İşte captcha trader bu soruna çözüm olaraktan karşımıza çıkıyor. Captcha trader’ı jd’ye eklediğimiz zaman, gelen captcha’ler internet üzerinden başka bir kullanıcıya gönderiliyor ve bu diğer kullanıcı siz bilmem kaçıncı rüyanızı görürken captcha’yi sizin yerinize giriyor. Ondan sonra girilen captcha bilgisayara geri gönderiliyor ve pamm… download başlıyor.

Peki hocam bu captcha trader’ı nasıl kullancaz?

öncelikle
Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
BURADAN
siteye giriyoruz. Ve kendimize bir hesap açıyoruz. Ardından sisteme griş yapıyoruz kullanıcı adımız ve şifremizle. Ve üst taraftaki “plugins” kısmına tıklıyoruz. JDownlaoder’ı görüyoruz ve onun sağındaki kısımdan Windows’u seçiyoruz eğer işletim sistemimiz windows’sa tabii. Diğerlerinden biriyse uygun olanı seçin. Ardından gerek eklenti bilgisayara iniyor. Şimdi sıra geldi bunu kurmaya. Zip’in içinde nasıl kurulacağıyla ilgili bir belge var ama ben gene de anlatayım. Zip’in içinde captchatrader diye bir klasör var. Bu klasörü jd’nin kurulu olduğu klasör içindeki jd>captcha>methods klasörüne atıyoruz. Standart ayarlarda kurduysanız C:\Program Files\JDownloader\jd\captcha\methods tam yerinin böyle olması lazım. Farklı bir yere kurduysanız kendinizinkine göre \JDownloader\... dan önceki kısmı değiştirin. Şimdi yapmamız gereken ufak bir ayar daha kaldı. Şimdi klasörü açıyoruz yani az önce kopyaladığımız captchatrader klasörünü. Bunun içinde captchatrader.properties diye bir dosya var. Bunu not defteriyle açıyoruz. (sağ tık, birlikte aç, ordan da not defterini seçeceksiniz). Username ve password diye iki kısım var. Bunların yanına kullanıcı adınızla şifrenizi yazın. Ardından kaydedin. Tamamdır. Artık jd’ye captcha trader eklentisini eklemiş bulunmaktayız

E hoca böyle güzel şey yapmış adamlar herhalde bir şeyler gerektiriyordur kullanmak için…

Hihih:D evet gerektiriyor… ama merak etmeyin öyle para falan ödemenizi gerektirmiyor. Yapmanız gereken tek şey sizin de başkaları için captcha girmeniz. Bunun için şöyle yapıyoruz. İnternette dolaştığımız bir zaman mesela jg’de takılırken falan (bu benim kişisel tercihim istediğiniz zaman da olur)
Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap!
www.captchatrader.com
adresine giriyoruz. Buradan kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapıyorsunuz. Ardından EarnCredits diye bir buton var yukarda görmüşsünüzdür girdiyseniz. Ona tıklıyorsunuz. Sonra orda audible notifications var onu aktif hale getirseniz uyumanızı engeller. Captcha gelince sesli şekilde sizi uyarır. Ben genelde onu etkinleştiriyorum. Ardından internetteki işinize bakmaya devam ediyorsunuz ve captcha çıkınca sesli uyarı alıyorsunuz. Yapmanız gereken captcha trader sitesine dönüp captcha’yi girmek ve enter’a basmak. Kısa bir süre sonra 7 kredi kazanmış oluyorsunuz. Sonra bunu tekrarlaya tekrarlaya epey bir krediniz birikiyor ve gece jd’yi açık bırakıyorsunuz sizin yerinize captcha trader aracılığıyla insanlar captchalar’i girerken biriktirdiğiniz kredilerden captcha başına 10 kredi düşüyor. Yani sistem basit: girdiğiniz her captcha başına 7 kredi kazanırken sizin için çözülen her captcha için 10 kredi kaybediyorsunuz. Bir de isterseniz 10.000 krediye ulaşınca isterseniz bunu paypal hesabınıza 1$ olarak göndertebiliyorsunuz. Çok büyük bir tutar değil ama 1$. Onun yerine captcha çözdürmek daha mantıklı bence:D
      Bence gayet güzel bir sistem yapmışlar. Ben kendim kullanıyorum ve artık hotfile’dan dosya indirmek için 2 kez düşünmeme gerek kalmıyor. Gece açık bırakıyorum jd’yi sabaha mis gibi inmiş oluyor dosyalar. Bazen hata veriyor zamanında captcha girilmediği için onları da sabah resetliyorum. Ardından onlar da kısa sürede iniyor. Size kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. Tek ricam kayıt olurken beni referans gösterirseniz sevinirim:D kayıt olurken referans kısmına efsaneizci yazarsanız çok minnettar olurum. Sağolun şimdiden. Siz de tanıdıklarınızı kendizi referans göstererekten kayıt ettirebilirsiniz ve onların girdiği her captcha başına siz de belli bir miktar kazanırsınız.

Habbecik 27.04.2011 20:04:16
ilginç bi sistemi var  :) bunlarla uğraşmak yerine 55 dolara 15 aylık hotfile premium al keyfine bak ve gece pcyide açık bırakmamış olursun :D

efsaneizci 05.05.2011 08:39:52
:D o da farklı bir çözüm tabi :D

efsaneizci 18.07.2011 18:21:24

bu arada gece bilgisayarı açık bırakmama kısmını anlayamadım. :D ben daha kısa sürede indireyim diye gece açık bırakıyorum. yoksa bu siteyi kullandığın zaman gece açık bırakçaksın diye bir şart yok tabii ki de :D

Sayfa: [ 1 ]