|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() rar sifresi : jg |
||
|
||
| vista olmayanalr yükleyemiyor de?ilmi? | ||
|
||
vista olmayanalr yükleyemiyor de?ilmi? bu yama vista yüklü olmayan bilgisayarlara vista ikonlar? ve grafiklerini yüklüyor..isterseniz vistaya ozel bi kac ek programc?k ve boot ekranlar?n? da yükleyebilior...ben kurdum ve hosuma gitti sahsen..
|
||
|
||
| guzel bı programa benzıyor EDİT: paylasımlrınızın devamını beklıyoruzz bu program guzel bencee elıne saglık |
||
|
||
| Flood yasak! | ||
|
||
| saolas?n güzel payla??m... | ||
|
||
| Payla??m için tskler / - yönleri varm? ... ? |
||
|
||
Payla??m için tskler / - yönleri varm? ... ? ikonlar d?s?ndaki ozellikleri kurman? tavsiye etmem...sorun yasayabilirsin... |
||
|
||
vista için xp ikonlar? yok mu
|
||
|
||
Payla??m için tskler / - yönleri varm? ... ? ikonlar d?s?ndaki ozellikleri kurman? tavsiye etmem...sorun yasayabilirsin... Peki raul7 Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
vista için xp ikonlar? yok mu njt vista icin windows 95 pack var istermisin ![]()
|
||
|
||
| o linkteki pack windowsun temel bile?enleriyle oynayarak koklu olarak sistemin vistaya benzemesini saglar...ve sorun c?karsa geri donusu zor olabilir...icon pack ise sistemin sadece grafiksel ac?dan vistaya benzemesini saglar ve ufak bi kac ek program yükler... | ||
|
||
| Güzel 1 Pro?ram Saol | ||
|
||
| te?ekkürler raul,tamda bunu ar?yordum ya?aaa | ||
|
||
| te?ekkürler klasik xp ikonlar?ndan s?k?lm??t?m.. edit: link süresi dolmu?..
|
||