|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ![]() ![]() Mabel Matiz - Mabel Matiz (2011) 1.Arafta Söz & Müzik: Mabel Matiz 2.Filler Ve Çimen Söz & Müzik: Mabel Matiz 3.Kül Hece Söz & Müzik: Mabel Matiz 4.Söylese O Ben Söyleyemem Söz & Müzik: Mabel Matiz 5.Mori'nin Meyhanesi Söz & Müzik: Mabel Matiz 6.Öteki Söz & Müzik: Mabel Matiz 7.Barışırsa Ruhum Söz & Müzik: Mabel Matiz 8.Peruk Gibi Hüzünlü Söz: Yalçın Tosun Müzik: Mabel Matiz 9.Matizin Şarkısı Söz & Müzik: Mabel Matiz 10.Hercai Menekşe Söz & Müzik: Mabel Matiz 11.Zaman Söz: Birhan Keskin Müzik: Mabel Matiz 12.Şüpheli Şarkının Şairi Söz & Müzik: Mabel Matiz Şifre: jg Kaynak: EsenShop Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
| gazetede okudum eleştrisini ilginç bi vokal tekniği ile baygın baygın söylüyor şarkıları.alışıla gelmiş sound dışı bi tınısı var.filler ve çimen ve arafta hit olarak görülüyor tabii kota sorunu olanlar önce youtubeden bi dinler ler | ||
|
||
| teşekkürlerr.. baya bi vicdan azabı çekiyorum ama olsun param olunca gitcem alcam albümünü
|
||
|
||
| güzel teknik | ||
|
||
| mükemmel ya saol | ||
|
||
| süper albüm | ||
|
||
| teşekkürlerr efendim | ||
|
||
| küfür etsek hemen görüp ya banlanırız yada yorum silinir..onu görüyorsunuz da bu link ne zamandır kırık,bunu niye görmüyorsunuz... | ||
|
||
link çalışmıyor....
|
||
|
||
| link kırık... | ||