|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! iyi akşamlar herkese. forumda BB King gibi bir blues ustasının şarkılarının olmadığını fark ettim. ben de elimdeki albümlerini paylaşayım dedim. toplam 27 albüm var. parçalar çok güzel. önceki diskografi paylaşımımda her albümdeki bütün şarkıları tek tek yazmıştım. ancak öyle yapınca çok fazla vakit alıyor. bu aralar zaman sorunum var. şimdilik sadece albümlerin adlarını ve linklerini vereceğim. isterseniz siz araştırırsınız hangi albümde hangi şarkılar var diye. ben de fırsatını bulduğum zaman her albümdeki parçaların adlarını yazacağım. keyifli dinlemeler ![]() BB. King - Blues Summit BB. King - Deuces Wild (Bonus Parçalar Dahil) BB. King - Great Moments with B.B. King BB. King - Greates Hits BB. King - Let the Good Times Roll The Music of Louis Jordan BB. King - Live at San Quentin BB. King - Live at the Regal BB. King - Live in Japan BB. King - Lucille BB. King - Makin' Love Is Good for You BB. King - Midnight Believer BB. King - My Kind of Blues Crown Series, Volume 1 BB. King - Night of Blistering Blues BB. King - One Kind Favor BB. King - Paying the Cost to Be the Boss BB. King - Reflections BB. King - Six Silver Strings BB. King - Spotlight on Lucille BB. King - Take It Home BB. King - The Best of the Early Years BB. King - The Vintage Years Disc 1 BB. King - The Vintage Years Disc 2 BB. King - The Vintage Years Disc 3 BB. King - The Vintage Years Disc 4 BB. King - There Is Always One More Time BB. King - To Know You Is to Love You BB. King - Why I Sing the Blues Şifre: jg |
||
|
||
bu gidişle linkler silincek. hadi bakalım hayırlısı. silinirse yeniden uğraşırım ve upload ederim. bu arada hotfile'a upload etme sebebim rapid'in artık premium'a yönlendirme politikalarının haddini aşması. indirme öncesi 5 dakika bekletmek indirdikten sonra 2 saate yakın bekletmek. böyle saçmalık mı olur yaa. hotfile free kullananlar jd ile indirmek istiyorsanız ve captcha gircem diye sürekli başında durmak istemiyorsanız Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! inceleyebilirsiniz. ![]() |
||