|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 21 oldun koca eşşek. 18inci yaş gününü de burda kutlamıştın vay be. Nicelerini daha burda kutlayalım inşallah, seni seviyoruz! |
||
|
||
| jeogen hatırlamasa da senin hatırlatman hoş olmuş. büyümek iyi bişey, en azından bizim için. ama daha da büyümek lazım. hep böyle güzel büyü çocuk. sevdik seni, seviyoruz. |
||
|
||
Oha harbiden koca eşek oldun olum sen! Kerata lise çağlarını bilirim senin Hee bide profiline doğum tarihini yazsana çocuum Jeogen hatırlasın seni:L
|
||
|
||
çok cool olduğum için yazmıyorum be abi. jeogen'in hatırlamamasına çok kızdım ama ![]() Gönderilme zamanı: 28 Mayıs 2011, 00:23:24 bu arada, temmuz gibi gelicez inşallah istanbul'a. facebook'a girmeyince cevap vermeyi de unutuyorum. starbucks benden bu sefer
|
||
|
||
Nice yaşlara Njtbcrn
|
||
|
||
çok cool olduğum için yazmıyorum be abi. jeogen'in hatırlamamasına çok kızdım ama ![]() Gönderilme zamanı: 28 Mayıs 2011, 00:23:24 bu arada, temmuz gibi gelicez inşallah istanbul'a. facebook'a girmeyince cevap vermeyi de unutuyorum. starbucks benden bu sefer ![]() Ahahaha ben bunu görmemişim. Tamam gel ısmarla kahvemi. |
||