|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 ** Öztürk - 2003 Vasiyet ** 1. Öztürk - Vasiyet 2. Öztürk - Yaln?z?m 3. Öztürk - Sormad?n Anne 4. Öztürk - Hep Yanyana 5. Öztürk - Onun Hikayesi 6. Öztürk - Sonunda 7. Öztürk - Söyleyemem 8. Öztürk - Vazgeçme 9. Öztürk - Sen Yine 10. Öztürk - Unutulan 11. Öztürk - Bir Anda 12. Öztürk - Dü?man 13. Öztürk - Hiçbir?ey 14. Öztürk - Sonunda 15. Öztürk - Yolum Şifre:jg ** Öztürk - 1999 Güne? Sensiz Do?acak ** 1. Öztürk - Kaç Gel 2. Öztürk - Güne? Sensiz Do?acak 3. Öztürk - Gitti?in Günden Beri 4. Öztürk - Ruhumu Satt?m Ben 5. Öztürk - Güz Rüzgarlar?nda 6. Öztürk - Hadi K?r Kalemi 7. Öztürk - Veremdim A?k?m? 8. Öztürk - Sevdalar?m Ask?da 9. Öztürk - Sen Beni B?rak Git 10. Öztürk - Küskün Mektup sifre:jg |
||
|
||
| linkler yenilendi... | ||
|
||
| emeginize sagl?k | ||
|
||
| bakal?m gayet güzel öztürk 1. albüm link çal??m?yor düzeltirseniz sewinirim |
||
|
||
| 2 Linkte çal???yor."Bakal?m link çal???yor mu" , "Bakal?m nas?lm??" gibi cevaplar?ndan dolay? 1 hafta banland?n! | ||
|
||
| te?ekkürler güzel payla??m olmu?... | ||
|
||
| payla??m için sa?ol Ama 2. link ölmü? yeniler misin arkada??m! |
||
|
||
payla??m için sa?ol biraz isim var fakat aksama link yenilenecektir....
Ama 2. link ölmü? yeniler misin arkada??m! |
||
|
||
| link yenilenmistir arkadaslar.... | ||
|
||
te?ekürler...
|
||
|
||
te?ekkür ederizzz
|
||
|
||
| eywallah... vasiyetteki kadro mükemmeldir.. |
||
|
||
| gitme adında bir şarkısı vardır ki tadından yinmez..ayrıca ibo nun yalnızım parçasını coverlayıp bi ara ortalığın tozunu attırmıştır..buradaki albümlerden de güneş sensiz doğacak oldukça sağlamdır.dinlenesi bir albümdür.. | ||
|
||
| çook teşekkürler | ||
|
||
teşekkür..
|
||