|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! 1.Aşama ![]() 2.Aşama ![]() 3.Aşama ![]() 4.Aşama ![]() 5.Aşama ![]() 6.Aşama ![]() 7.Aşama ![]() 8.Aşama ![]() 9.Aşama ![]() 10.Aşama ![]() 11.Aşama ![]() 12.Aşama ![]() Rapidshare' ye upload yapımı anlatımı için tıkla: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! AŞAĞIDAKİ DOSYAYI İNDİRMEYİ UNUTMAYINIZ! Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
ya birde rarlıycamız dosyayı nasıl parcalara bolebiliriz anlatabilirmisinizz
|
||
|
||
ya birde rarlıycamız dosyayı nasıl parcalara bolebiliriz anlatabilirmisinizz 3. aşama resminde ciltlere böl die bi bölüm var ordan zip100 seçeneğini seçerseniz rapid için uygun boyutlarda bölücektir....
![]() |
||
|
||
tesekkur ederimm basardımm sonunda
|
||
|
||
| rica ederim kolay gelsin.. | ||
|
||
açıklama kısmına koyacağımız text dosyasını yeniden koyabilir misiniz? silinmiş galiba ya da koymayı unutmuşsunuz bilmiyorum da yok ortalıkta ![]() valla en az 10. bakıyorum ama hala bulamadım ya.
|
||
|
||
açıklama kısmına koyacağımız text dosyasını yeniden koyabilir misiniz? silinmiş galiba ya da koymayı unutmuşsunuz bilmiyorum da yok ortalıkta ![]() valla en az 10. bakıyorum ama hala bulamadım ya. Buradan indirebilirsin: Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||
|
||
sağol jeo. vayy güzel kısaltma oldu ![]() cuma olsaydı 27 albüme koyardım ama onları upload edip yükledim siteye çoktan. artık sonraki upload'larıma eklerim. |
||