|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Birbirinden güzel sanat eserleri..Keyifli bir derleme..İyi Dinlemeler [/b]
Emel Sayın Duydum ki Unutmuşsun esengül - asigim bir kuluna Füsun Önal - Senden Başka Hamiyet Yüceses - Ada Sahillerinde Hamiyet Yüceses-Geceler İskender Doğan - Kan ve Gül Kamuran Akkor - yine bir sızı var Leman Sam - Bana Sevmeyi Öğret Meyhane Sarkilar i- Adalardan Bir Yar Gelir Mine Kosan - Dert Bende Muazzez Abacı - söyleme bilmesinler Muazzez Ersoy - Sevemedim Karagozlum Muzeyyen Senar - Agora Meyhanesi Muzeyyen Senar - Duydum Ki Unutmussun Muzeyyen Senar&(Nilufer)- Dalgalandim da Duruldum nil burak - yalnızım ben(ıssız adam) nilgun - kara sevda Semiha Yankı - Seninle Bir Dakika Sevmekten Kim Usanır tanju okan - Deniz ve Mehtap Tanju Okan- Kaderim Zekai Tunca - ayrılık ateşten bir ok Zeki Müren - Al Mendilim Zeki Müren - Aldığım Her Nefesin Birisi Sensin Zeki Müren - Gitme Sana Muhtacim Aysun Gultekin - Zalim Poyraz (Emirdag) Belkis Özener - Adını Anmayacağım Belkis Özener - Gümüş Gerdanlık bergen - dert bende Bir İhtimal Daha Var Emel Sayin - Nasıl Geçti Habersiz Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||