|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 En güzellerinden Özgün şarkılarımız..Keyifli dinlemeler.. [/b][/color][/font]
Ahmet Kaya - Ağladıkça Ali Ekber Eren - Bu Yürek Susmayacak Arzu Görücü - Fincanın Etrafı Yeşil Arzu Görücü - Tanrıdan Diledim Arzu Şahin - Gözliyerem Aysegul - Hey onbeşli Aysegul - Yarim senden ayrılalı Banu Kırbağ - Az Bana Gönder Cem Yıldız - Sevdakarım Ben Cevdet Bağca - Senin Adın Deniz Güney - Vurgundur Sevdam Edip Akbayram - Degmen Benim Gamli Yasli Gonlume Edip Akbayram - Gittin Gideli Efkan Şeşen - Hele Yar Erdal Güney - Gün Olur Erdal Güney - Hasret Başta Erkan Uğur - Zeynebim Eşref Ziya - Ah Etme Ferhat Tunç - Hasretinle Tutuşurum Grup Bemol - Düşlerim Sorgular Beni Grup Çığ - Canımın Canı Grup Dinmeyen - Askıda Yaşamak Grup Göçebe - Serkeş Grup Kızılırmak - Bir Ay Doğar Grup Munzur - Benim Gibi Ahmet Kaya - Nerden Bileceksiniz Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||