|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 En güzel özgünler gelmeye devam ediyor..Keyifli dinlemeler hepinize [/b]
Ahmet Kaya - Yüreğim Kanıyor Ali Ekber Eren - Gitme Nolur Arzu Aydın - Gözyaşların Bir Gün Diner Deniz Güney - Kırık Bir Şarkı Deniz Güney - Vurgundur Sevdam Eşref Ziya - Can Senindir Grup Bemol - Gelmedi Yarim Grup Şiar - Hücrem Gürcan Koç - Tutuldum Sana Kıvırcık Ali - Gül Tükendi Ben Tükendim Mazlum Çimen - Gittin Gideli Meçhul Şarkıcı - Ne Olur Gitme Onur Akın - Ben Yağmur Yüklü Bulutum Onur Akın - Yitik Sevda Selçuk Küpçük - Gelemem Ay Karanlık Servet Kocakaya - Sabahçı Uğur Işılak - Öldür Beni (slow mix. vers.) Umuda Ezgi - Akşamdan Akşama Yudum - Yanıyor Yüreğim Zülfü Livaneli - Saat Dört Yoksun Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||