|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1406 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1655 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/jeogenc/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 1656 Başyapıtlara devam ediyoruz,Şarkılar özgürlüktür, özgürlük şarkılarımızdır... [/color][/font]
------------------------------------------------------------------------------------- Ahmet Kaya - Al Öfkemi Ahmet Yılmaz - Gecenin Bir Yarısında Ali Ekber Eren - Anlamadım Bu Ne Haldir Arzu Şahin - Karagül Aynur Haşhaş - Ağlama Yar Ağlama Buzuki Orhan Osman - Fırtına Eşref Ziya - Ne Hallerdeyim Fatih Kısaparmak - Ağlıyorsun Fatih Kısaparmak - Bu Dağ Ne Rüzgarlar Gördü Ferhat Tunç - Özlemin Dili Olsaydı Grup Kızılırmak - Gidemem Grup Yol Arkadaşları - Ağla Gürcan Koç - Gelincikle Kardelenin Aşkı İlkay Akkaya - Yarim Kazım Koyuncu - Dido Nana Nurettin Rencber - Karagül Nurettin Rencber - Yanımda Sen Nurettin Rencber - Yürürüm Onur Akın - Seviyorum Seni Süleyman Yıldız - Yoruldum Zara - Beni Unutma ------------------------------------------------------------------------------------- Jeogen Içerigini Görebilmek Için Kayit Ol! veya Jeogen Içerigini Görebilmek Için Giris Yap! |
||